Programări on-line pentru înmatricularea autovehiculelor Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 8088 Vizualizări

Programări on-line pentru înmatricularea autovehiculelor

Prefectul judeţului Mureş, dr. Lucian Goga, a declarat miercuri, 8 martie, într-o întâlnire cu presa, că pe fondul creşterii numărului solicitărilor pentru înmatricularea autovehiculelor, cu 20-30%, s-a luat decizia ca din data de 13 martie, mureşenii să se poată programa on-line, informează Agerpres.

Potrivit site-ului www.agerpres.ro, prefectul a spus că decizia a fost luată pentru descongestionarea ghişeelor, întrucât angajaţii Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Mureş sunt copleşiţi de numărul mare de persoane care se înghesuie în special la orele dimineţii.

De asemenea, dr. Lucian Goga a precizat că serviciul va fi disponibil pe website-ul Instituţiei Prefectului – Judeţul Mureş, www.prefecturamures.ro, la secţiunea Înmatricularea vehiculelor, rubrica Programări online, iar între timp a făcut demersuri pentru suplimentarea schemei de personal.

Dr. Lucian Goga a afirmat că la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Mureş sunt angajate 22 de persoane, dintre care şase sunt în concediu medical, unele în concediu de lungă durată, şi că s-a reuşit deblocarea a trei posturi.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE