Home / Slider / Apel către cetăţeni: nu mai aruncaţi resturi vegetale la întâmplare!

Apel către cetăţeni: nu mai aruncaţi resturi vegetale la întâmplare!

Primăria municipiului Târgu-Mureş pregăteşte curăţenia de primăvară şi solicită ajutorul cetăţenilor!

„Târgumureşenii sunt rugaţi să nu mai depoziteze resturile vegetale la întâmplare, deoarece sunt pasibili de amenzi. Până acum, Direcţia Poliţiei Locale a dat numeroase amenzi pentru deşeurile vegetale aruncate în locuri interzise. Crengile, frunzele vor fi ridicate imediat ce municipalitatea va da startul campaniei, care va începe pe data de 20 martie 2017. Cetăţenii sunt rugaţi să nu amestece resturile vegetale cu alte tipuri de deşeuri, pentru a putea fi valorificate. Operatorul de salubritate din municipiul Târgu-Mureş va interveni cu două autospeciale pregătite pentru degajarea domeniului public de crengile şi frunzele depozitate de cetăţeni. Rugăm locuitorii să sesizeze Serviciul de Salubritate din cadrul Primăriei Târgu-Mureş, la numărul de telefon 0728-979.897 sau Poliţia Locală, la numărul 0265-250.760, în cazul în care observă persoane care aruncă în locuri nepermise deşeurile vegetale sau orice altă neregulă care are legătură cu salubritatea”, se arată într-un comunicat de presă remis de Serviciul Relaţii publice interne şi internaţionale din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Drept la replica al Societății Academice din România (SAR) cu privire la punctul de vedere al Primăriei Gănești (județul Mureș)

În data de 27 mai, a.c., Societatea Academică Română a remis presei un comunicat în care …