Copil adoptat din Tîrgu Mureș își caută mama Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1017 Vizualizări

Copil adoptat din Tîrgu Mureș își caută mama

Comunitatea „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României! își continuă eforturile și demersurile de a reuni copiii adoptați din România de către familii din străinătate cu părinții lor biologici.
Ileana Cunniffe Băiescu, inițiatoarea comunității, ne-a solicitat ajutorul în încercarea de a-i găsi mama lui Arnold, un copil adoptat din Tîrgu Mureș.
„KONCZ ARNOLD s-a născut în Tîrgu Mureș la data de 17 martie 1996. Ajutat şi susținut de familia lui adoptivă din Norvegia, Arnold este în căutarea mamei lui, doamna KONCZ JUDIT, în vârstă de 41 – 43 de ani.
Vă rugăm, dacă cunoaşteți mama sau o posibilă rudă a acestui tânăr, să contactați în privat pagina copiilor adoptați din România numită „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României!” www.facebook.com/theneverforgottenromanianchildren”, este mesajul Ilenei.

Redacția Zi de Zi vă adresează rugămintea de a promova acest mesaj, de a ne ajuta cu orice informații despre familia tânărului sau de a le scrie administratorilor paginii amintite mai sus.
Vă mulțumim.

Sursa foto: „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României!”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE