Percheziție la domiciliu și arest preventiv Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 276 Vizualizări

Percheziție la domiciliu și arest preventiv

 

Poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale –Poliţia Municipiului Tîrgu Mureş, au desfăşurat o percheziţie domiciliară la locuinţa unei persoane bănuite de furt, marți, 7 martie.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că doi tîrgumureșeni ar fi comis un furt în noaptea de 15/16 februarie, dintr-o societate comercială din municipiu.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Mureș, cei doi bărbaţi de 31 şi 33 de ani, în noaptea de 15/16 februarie, au mers cu mașina la o societate comercială din Tîrgu Mureş, au pătruns prin efracţie în spaţiul comercial, și au sustras o centrală termică, un termostat, o trusă de sudură pentru polipropilenă, un ciocan rotopercutor şi alte bunuri. Cauzând un prejudiciu de aproximativ 6.850 lei, cei doi sunt arestaţi preventiv, în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, fiind cercetaţi într-o altă cauză privind un furt din auto.

La data de 8 martie, la solicitarea organelor de cercetare penală, Parchetul de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş, i-a prezentat pe cei doi bărbaţi, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, care a luat împotriva acestora măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

La acţiune au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE