Home / Invatamant / Platformă unică online de selecție a studenților internaționali la UMF Târgu-Mureș

Platformă unică online de selecție a studenților internaționali la UMF Târgu-Mureș

Distribuie

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Târgu-Mureș a anunțat deschiderea platformei online de Early Admission, proces de selecție a studenților internaționali care doresc să studieze în limba engleză la UMF Târgu-Mureș, în anul universitar 2017/2018, la unul dintre programele de Medicină sau de Medicină dentară.
„Modulul Early Admission din cadrul platformei e-UMF permite înscrierea online a studenților și trimiterea documentelor necesare, etapă care este urmată de o evaluare de tip interviu a capacității de comunicare în limba engleză și a motivației de a studia medicina la Târgu-Mureș. Procedura de Early Admission este unică în România, fiind aplicată cu succes de UMF Târgu-Mureș de trei ani. Ea a permis selectarea mai riguroasă a studenților internaționali și un proces de admitere riguros și transparent. Înscrierea pe platformă se va încheia în 31 martie, interviurile se vor desfășura în perioada 4-14 aprilie, iar rezultatele se vor comunica în 21 aprilie 2017”, se precizează pe site-ul UMF Târgu-Mureș.

 

De asemenea, verificati

O nouă ediție a proiectului “Micii sanitari”

Distribuie Proiectul „Micii sanitari”, devenit deja o tradiție pentru învățământul primar mureșean, se va derula, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.