Home / Invatamant / Serbare dedicată mamelor, la Gimnaziul „Dacia”

Serbare dedicată mamelor, la Gimnaziul „Dacia”

Elevii clasei a IV-a A de la Școala Gimnazială „Dacia” din Târgu-Mureș, coordonați de către prof. înv. primar Codruța Moldovan, au pregătit luni, 6 martie, o serbare dedicată zilei de 8 Martie, în care au recitat poezii compuse de ei și și-au manifestat iubirea, respectul și recunoștința față de mame, aceste ființe speciale.

Pe lângă poezii, școlarii le-au dăruit mamelor obiecte cusute de mânuțele lor, flori și o cărticică. Mămicile au fost emoționate până la lacrimi. „Luni, 6 martie, am organizat o activitate adresată mamicilor în care plini de emoție am recitat poezii compuse de noi și le-am dăruit acestora obiecte cusute cu mâinile noastre. Acestea (n. red. – versurile) au fost cuvintele pline de iubire, emoție și recunoștință cu care o elevă a clasei a IV-a A și-a răsfățat mama în cadrul evenimentului creat de noi cu ocazia zilei de 8 Martie. Cu acest minunat prilej, noi, elevii, ne-am invitat mamele în sala de clasă pentru a le sărbători și cinsti, ocazie cu care le-am adresat cuvinte frumoase, așezate în versuri, croite după puterile noastre. Fiecare dintre noi le-am dăruit cu drag o floare-mărțișor, un obiect artizanal cusut cu mâinile noastre și o cărticică dedicată Mamei. „Emoțiile au fost atât de mari încât timpul parcă s-a oprit în loc. Ne-ați oferit cele mai frumoase și emoționante momente pentru totdeauna!”, a exclamat o mamă, cu lacrimi în ochi. Iar mesajele de apreciere adresate ne-au umplut inimile de bucurie. La mulți ani, dragi mame!”, a transmis colectivul clasei a IV-a A de la Școala Gimnazială „Dacia” din Târgu-Mureș.
Mama mea este frumoasă,
e bună și luminoasă.
Ea este alături de mine,
și la rău, dar și la bine.
Mama știe când sunt tristă,
mă mângâie și mă răsfață,
eu o privesc și îi zâmbesc,
iar apoi îi mulțumesc.
Dragă mamă, te iubesc!
Doar la tine mă gândesc.
Tu ești floarea mea iubită,
frumoasă și prețuită.
La mulți ani, mămică dragă!
Te iubesc o viață-ntreagă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

IMPORTANT! Situația scenariilor școlare în Mureș

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Mureș au transmis luni, 19 octombrie, prin intermediul unui buletin informativ, …