Home / Administratie / Dorin Florea, scrisoare deschisă către Kelemen Hunor

Dorin Florea, scrisoare deschisă către Kelemen Hunor

Distribuie

Primarul municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, i-a adresat vineri, 10 martie, o scrisoare deschisă preşedintelui UDMR, Kelemen Hunor, document pe care îl redăm, integral, în rândurile de mai jos.

„Că domnul Kelemen Hunor spune lucruri trăznite de un timp încoace, nu mă mai surprinde! Dar să spună asemenea enormitate relevă dezinteresul pe care îl are faţă de evoluţia acestui oraş şi faţă de votanţii săi. Dezinteres, care se vede prin ceea ce a făcut şi a propus. Se observă de la distanţă, că îşi doreşte ca Tîrgu Mureş să fie o zonă conflictuală, ceea ce îi convine. Mă întreb însă, cui foloseşte asemenea atitudine?! Târgumureşenilor, în orice caz, nu! Dar totodată observ că, aceste luări de poziţie, apar mereu în preajma evenimentelor prin care unii încearcă să câştige capital electoral. În ceea ce mă priveşte i-am respectat, îi respect şi îi reprezint pe maghiarii din Tîrgu Mureş incomparabil cu atitudinea domnului Kelemen Hunor, faţă de modul în care îi priveşte el pe români şi valorile lor. Spre deosebire de vorbăria acestuia, pe mine mă caracterizează faptele!”

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Raportul rectorului UMFST. Leonard Azamfirei: „Dorința de a avea plata cu ora, să nu fie mai mare decât dorința de a avea oameni tineri”

Distribuie Prezentarea Raportului anual al Rectorului UMFST G.E. Palade Târgu Mureș a avut loc joi, …

1 comentariu

  1. Florea in loc sa faca ceva treaba in oras se plânge tot timpul ca nu il lasa unul sau altul sa faca. Asa era si la Cluj pe vremea lui Funar. Pe urma o venit Boc si uite unde e acum Clujul si unde e Muresul. E drept ca Clujul avea alt nivel si pe vremea lui Funar fata de Mures dar între timp Clujul o inceput sa urce (bini de tat) si Muresul sa coboare (idem). Floarea mai bine ar lasa la primărie pe unul care e in stare sa se înțeleagă cu consilierii si sa faca treaba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.