Osteria Piccola Cucina, un nou restaurant în Târgu Mureș! Monden
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2143 Vizualizări

Osteria Piccola Cucina, un nou restaurant în Târgu Mureș!

Osteria Piccola Cucina este un restaurant deschis recent în Târgu Mureș, din pasiune pentru mâncarea italienească și mediteraneană. Cu ingredinte proaspte, aduse special din Italia, cu atenție pentru detalii și cu o atmosferă primitoare, noul restaurant, situat în cartierul Tudor, este o propunere inedită și tentantă.

Conceptul de „Osteria” este originar din Italia. E un loc unde se servește vin, alături de mâncăruri simple, sățioase. În Italia farfuriile erau servite la mese comune, încurajând clienții să împartă mâncarea, vinul și alte băuturi.

În timp, Osteria tradițională italiană a devenit mult mai mult. Prietenii, familia, după o zi de lucru, vizitează Osteria pentru mâncare sau pentru a servi o băutură unde poveștile se terminau seara, târziu.

Conceptul de Osteria este o piesă de bază și o moștenire a istoriei Italiei. Este cea mai mică formă de restaurant din Italia, un loc pentru prieteni, familie, un loc unde te simți bine, un loc familiar și plin de căldură.

Restaurantul Osteria Piccola Cucina  aduce această tradiție în Târgu Mureș, unde puteți încerca experiența, aroma și atmosfera unei autentice Osteria.

Foto 3Despre Restaurant

 De ce Osteria și ce înseamnă această propunere, am aflat de la proprietarii restaurantului: “După mai multe concedii petrecute la Marea Mediterană  ne-am îndrăgostit de preparatele specifice zonei, dar în special de cele din zona Italiei. Așa s-a născut ideea de a deschide un restaurant cu acest specific, unde să împărtășim tot ce am simțit noi, cu cei care vor trece pragul restaurantului nostru.

Se zice că oamenii care trăiesc lângă Mediterană sunt cei mai fericiți și mai zâmbitori oameni pe care ii vei întâlni! Noi i-am întâlnit și ei ne-au învățat cum poți da savoare și gust folosind ingrediente simple. Am învățat să apreciem gustul fin al mâncării fresh, toate asezonate cu un vin de calitate.

Osteria, reprezintă tot ceea ce ne-am dorit, un loc pentru toată lumea, unde putem să trăim experiențe culinare, împreună cu cei dragi, într-un ambient liniștit cu vinuri și băuturi alese.

Ambietul este unic. Am dorit sa creăm o atmosferă cât mai familiară, în care toți cei care ne vizitează să se regăsească și să revină cu plăcere. Am dorit ca totul să fie primitor, să transmită căldura cu care ne așteptăm oaspeții, să nu impună ținute sofisticate, pe care totuși le puteți purta dacă doriți!

Foto 4aDacă am fost atenți la detaliile din locație, nu ne puteam lăsa mai prejos când este vorba de ingrediente. Ingredientele noastre sunt mereu proaspete, deoarece folosim doar materii prime aduse special pentru noi, din Italia. Bucătarii noștri combină ingredientele în așa fel încât să vă oferim toată savoarea și prospețimea preparatelor, care vă vor lăsa dornici de o altă experiență culinară la Osteria.”

Foto 4 Foto 5Capacitatea restaurantului este de până la 50 de persoane.

Pizza, paste, fructe de mare, vită, porc, vinuri de la peste 20 de crame și băuturi fine pentru cunoscători și nu numai, le gasiți la restaurantul Osteria Piccola Cucina, str. Livezeni nr. 12 C, Târgu Mureș.

Detalii gasiti si pe http://osteriapc.ro/  sau https://www.facebook.com/OsteriaPC/.

Telefon rezervări: 0774 695 658

Foto 2 Foto 6

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE