Avântul și ASA 2, victorii în Liga 3, CS Iernut, învinsă FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 355 Vizualizări

Avântul și ASA 2, victorii în Liga 3, CS Iernut, învinsă

În etapa a II-a a returului Ligii III de fotbal, ASA 2 Târgu-Mureș a furnizat o mare surpriză. După seria de 7 înfrângeri consecutive la finalul turului, care i-a coborât în subsolul clasamentului, târgumureșenii au câștigat la limită partida din etapa de debut a returului, 2-1 pe teren propriu cu o altă reprezentantă a județului Mureș în Seria V, CS Iernut. În etapa a XVII-a, echipa antrenorului Adrian Pop s-a autodepășit, învingând cu 1-0, în deplasare, liderul seriei, formația sibiană Hermannstadt. Dacă în victoria cu iernuțenii au înscris cele două goluri doi jucători cu mai multe prezențe în Liga I (Candrea și Ciolacu), de această dată golul victoriei a fost reușit în minutul 35 de Răzvan Dulap. Acesta nu a debutat la prima garnitură doar în partida din semifinala Cupei României, în acel 1-3 de la Timișoara cu ACS Poli.

 

Avântul urcă, Iernutul stagnează

După mai multe etape în care trei echipe mureșene au fost vecine de clasament, pe locurile 10-12, prima care a făcut un pas înainte a fost Avântul Reghin. Aceștia au urcat un loc în clasament, pe 9, după ce au învins pe teren propriu cu scorul de 3-1 formația bihoreană CS Oșorhei. Avântul a deschis scorul în minutul 15 prin Ioan Pop și a intrat la pauză tot cu avantaj minim. Chisvasi a egalat pentru oaspeți în minutul 29, dar Adrian Murar a transformat în ultimul minut al reprizei o lovitură de pedeapsă, după care, în minutul 62 Avântul și-a dublat avantajul prin reușita lui Alin Pădurariu.

A treia echipă a județului a rămas în schimb pe poziția 12, după ce a cedat pe teren propriu în fața formației județului Alba, Metalurgistul Cugir, cea care învingea în prima etapă a returului cu 1-0 pe Avântul. Iernuțenii s-au văzut conduși la pauză cu 2-0, cu goluri primite în minutele 19 și 31 de Itu și Udrea, au reușit egalarea în primele 10 minute de la reluare, goluri Laurenţiu Moldovan (min. 51) și Marius Pastor (min. 56, din penaty), dar după numai 2 minute, oaspeții au punctat prin Tudor și au obținut 3 puncte care îi menține în lupta pentru promovarea în liga secundă.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE