Share

Home / Invatamant / Procedură unică în România, aplicată cu succes de UMF Târgu-Mureș

Procedură unică în România, aplicată cu succes de UMF Târgu-Mureș

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Târgu-Mureș a anunțat deschiderea platformei online de Early Admission, proces de selecție a studenților internaționali care doresc să studieze în limba engleză la UMF Târgu-Mureș, în anul universitar 2017/2018, la unul dintre programele de Medicină sau de Medicină dentară.
„Modulul Early Admission din cadrul platformei e-UMF permite înscrierea online a studenților și trimiterea documentelor necesare, etapă care este urmată de o evaluare de tip interviu a capacității de comunicare în limba engleză și a motivației de a studia medicina la Târgu-Mureș. Procedura de Early Admission este unică în România, fiind aplicată cu succes de UMF Târgu-Mureș de trei ani. Ea a permis selectarea mai riguroasă a studenților internaționali și un proces de admitere riguros și transparent. Înscrierea pe platformă se va încheia în 31 martie, interviurile se vor desfășura în perioada 4-14 aprilie, iar rezultatele se vor comunica în 21 aprilie 2017”, se precizează pe site-ul UMF Târgu-Mureș.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INEDIT. Program de autocunoaştere şi dezvoltare personală pentru copii şi tineri

Începând de luni, 24 iunie, psih. dr. Nadia Raţă derulează un program de autocunoaştere şi …

Share
Share