Se fac angajări la Jandarmerie Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3901 Vizualizări

Se fac angajări la Jandarmerie

 

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Col. Sabin Motora” Mureş scoate la concurs, în vederea încadrării cu personal din sursă externă prin încadrare directă, care îndeplinesc condiţiile legale, pentru ocuparea a 2 (două) funcţii de subofiţer operativ principal (şi conducător auto) din cadrul Secţiei de Jandarmi Sighişoara.

Pentru a putea participa la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească, în mod cumulativ, următoarele condiţii generale:

  1. a) să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;
  2. b) să cunoască limba română, scris şi vorbit;
  3. c) să aibă capacitate deplină de exerciţiu;
  4. d) să fie apţi din punct de vedere medical, fizic şi psihologic (aptitudinea/inaptitudinea se constată de structurile de specialitate ale MAI, printr-o examinare medicală şi evaluare psihologică, potrivit reglementărilor specifice în domeniu. În situaţia în care se constată inaptitudinea pentru oricare dintre situaţii, procedura de recrutare încetează pentru candidatul respectiv.);
  5. e) să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi;
  6. f) să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate;
  7. g) să nu aibă antecedente penale, cu excepţia situaţiei când a intervenit reabilitarea;
  8. h) să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni;
  9. i) să nu fi fost destituiţi dintr-o funcţie publică sau să nu le fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani;
  10. j) să nu fi desfăşurat activităţi de poliţie politică, astfel cum sunt definite prin lege;
  11. k) să îndeplinească condiţiile de ocupare prevăzute în fişa postului, pentru încadrarea în funcţii de cadre militare prin rechemare în activitate, încadrare directă sau transfer din cadrul instituţiilor din sistemul de apărare, ordine publică şi securitate naţională.
  12. l) au înălţimea de minimum 1,70 m bărbaţii şi 1,65 m femeile;
  13. m) nu au semne particulare evidente sau tatuaje neacoperite de vestimentaţie, în ţinuta de vară;
  14. n) prin încadrare, potrivit vechimii în specialitatea dobândită pe timpul studiilor, raportat la atribuţiile din fişa postului şi la stagiile minime în grad, nu dobândesc grade militare mai mari decât gradele militare maxime ale posturilor pentru care s-a organizat concurs.

Potrivit informațiilor furnizate de Slt. Moțoc Anca-Roxana, Inspectoratul de Jandarmi Județean Mureș, ziua de 17 martie, ora 14.00, este data şi ora limită pentru depunerea cererilor de înscriere la concurs.

Informaţii suplimentare despre organizarea concursului şi depunerea documentelor se pot obţine la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Col. Sabin Motora” Mureş, cu sediul în Municipiul Târgu-Mureş, str. Apicultorilor, nr. 2, Judeţul Mureş, sau la telefon 0265-254455, interior 24105 sau 24107.

Anunțul complet: http://www.jandarmeriamures.ro/texte/concursuri/2017/Anunt%20concurs%202%20functii%20subof.%20sofer%20%2008.03.2017%20pagina%20Web.pdf

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE