Declarațiile antrenorilor după Gaz Metan-ASA (2-0) FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 217 Vizualizări

Declarațiile antrenorilor după Gaz Metan-ASA (2-0)

„La niciun meci nu este o favorită certă”

După ratarea play-off-ului, antrenorul echipei Gaz Metan Mediaș, Cristian Pustai a fost mulțumit de rezultatul echipei sale și a ținut să precizeze că pentru a se menține în frunte echipa sa trebuie să se mobilizeze la fiecare meci. „Echipa din Târgu-Mureș nu este o echipă resemnată nici pe departe, consider că luptă cu șanse reale la evitarea retrogradării. Am avut un meci greu și mă așteptam la asta, ASA joacă bine în deplasare. S-a văzut și la Cluj, unde au avut o mare ocazie la 0-0, s-a văzut la Steaua. Am avut și noroc, am dat goluri pe greșeli de apărare, dar altceva era dacă Sikorski înscria în prim a repriză. Am fost mai puternici în repriza a doua și este bine că am reușit să obținem cele trei puncte și ne menținem la 5 puncte de locul doi. Am fost nevoit să fac la final schimbări defensive deoarece eram presați. Echipele sunt de valori apropiate și cred că la niciun meci nu este o favorită certă. Cea care reușește să lege două trei victorii poate face un salt important”, a fost declarația antrenorului medieșenilor.

stire ilie stan

Ilie Stan: „Un egal ar fi fost mai echitabil”

După șapte partide oficiale disputate în 2017 în care ASA Târgu-Mureș nu a reușit să obțină nicio victorie, tehnicianul echipei mureșene, Ilie Stan a considerat că echipa sa a fost lipsită de șansă, dar este mulțumit de felul în care s-au dăruit în teren elevii săi, considerând totodată că un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil.

„Ne-am dorit foarte mult să plecăm cu puncte de la Mediaș și îmi pare rău de efortul jucătorilor mei. Dacă ai și ghinion, așa cum s-a văzut, cu o minge ajunsă din noroc la adversari, este foarte greu. Suferim din păcate la finalizare, dar sunt mulțumit de felul în care s-au dăruit jucătorii. Vom juca în continuare și sperăm în continuare. Am încredere în jucători, i-am văzut cât de triști erau la final și cred că vor da totul la meciul viitor, în care întâlnim o contracandidată la lupta pentru evitarea retrogradării. Gaz Metan este o echipă bună, chiar îmi pare sincer rău pentru ei că au ratat play-off-ul, dar cred că dacă ni se acorda acel penalty la 1-0, nu pierdeam meciul. Am fost lipsiți de șansă, așa este greu să obții puncte. Consider că un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil, dar trebuie să mergem înainte, să ne jucăm șansa până la capăt”, au fost cuvintele antrenorului Ilie Stan.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE