Home / Sport / City’us pierde la scor cu Odorheiu Secuiesc

City’us pierde la scor cu Odorheiu Secuiesc

Distribuie

Campioana ultimei ediții la futsal, City’us Târgu-Mureș a suferit în penultima etapă a campionatului regulat a șaptea înfrângere din acest sezon. În etapa a XXI-a a Ligii I, mureșenii au pierdut la scor întâlnirea disputată la Odorheiu Secuiesc, 2-9 (2-5) în fața gazdelor de la Futsal Klub. Este o înfrângere care pare usturătoare, dar formația antrenorilor Cosmin Gherman și Lucian Nicușan a făcut un joc curajos, dar pe care și-a pus amprenta lotul restrâns numeric, cu mulți tineri fără experiență la acest nivel și numeroase absențe. Pe lângă jucătorii plecați din motive financiare sau accidentați (Vlad Țipău și Andrei Boroș), Mario Duque a fost suspendat. Formația mureșeană a cedat în special în finalurile de repriză în fața unui lot mai experimentat și superior numeric. A deschis scorul în chiar primul minut, prin Răzvan Togan, iar apoi, în minutul 5 a condus cu 2-1, prin reușita lui Csala Zsolt, după ce Manya egalase în urmă cu un minut. City’us nu au mai reușit să înscrie până la final, fiind învinsă de alte 8 ori. Impulsionate de public, gazdele au revenit pe tabelă și au intrat la pauză cu un avantaj de 3 goluri. Szöcs Lászlo și fratele său Loránd au întors rezulatul în minutele 7 și 8, Mánya a făcut 4-2 în minutul 11, iar Szécsi a stabilit scorul primei reprize.

Fără suflu în partea a doua

În repriza secundă nu s-a mai înscris până în minutul 34, în special datorită portarului Răzvan Cătinean, care a avut câteva intervenții salvatoare. Pe finalul jocului, pe fondul oboselii echipei mureșene, harghitenii au mai punctat de 4 ori în doar patru minute, autori fiind Mánya, Biro, Szöcs Lászlo și Klein, între minutele 34 și 37.

O înfrângere care fixează echipa mureșeană pe locul 6 înaintea ultimei etape. În această etapă, programată în 26 martie, mureșenii vor întâlni pe teren propriu liderul United Galați și aproape sigur în turneul play-off se vor confrunta tot cu echipa din Odorheiu Secuiesc, aflată pe locul 3. Până atunci, luni, 20 martie, de la ora 20.00, City’us va disputa la Timișoara, partida din semifinalele Final Four al Cupei României, în compania Informaticii din localitate. În prima semifinală se vor înfrunta Autobergamo Deva și aceeași FK Odorheiu Secuiesc, iar învingătoarele vor juca a doua zi finala.

Cu lotul decimat și fără sprijin, pentru cea mai titrată echipă din futsalul românesc se anunță cel mai slab sezon din ultimii 10 ani, mai exact din anul promovării în Liga I.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.