Home / Eveniment / Percheziţii la indivizi din Târgu-Mureș bănuiți de furturi din locuințe

Percheziţii la indivizi din Târgu-Mureș bănuiți de furturi din locuințe

Distribuie

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş au identificat patru persoane din Târgu-Mureş bănuite de comiterea unor furturi din locuinţe. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor este de aproximativ 32.000 de lei.
„La data de 14 martie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Târgu-Mureş, sub coordonarea Pachetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş, au desfăşurat cinci percheziţii domiciliare la persoane bănuite de infracţiuni de furt calificat.
„În fapt, din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit că în perioada ianuarie – februarie 2017, patru tineri, printre care şi un minor, de 16 ani, au pătruns prin efracţie în cinci locuinţe de pe raza municipiului Târgu-Mureş, de unde au sustras sume de bani, aparatură audio – video, aparatură IT, telefoane mobile şi alte bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 32.000 de lei. În urma efectuării percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au identificat şi ridicat bunuri bănuite a fi provenite din comiterea de furturi, respectiv telefoane mobile, laptopuri, televizoare, bijuterii.
Două dintre persoanele bănuite se află în arestul IPJ Mureş, fiind cercetate pentru alte nouă infracţiuni de furt din locuinţe şi societăţi comerciale. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracţionale a suspecţilor”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Mureș.6


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Bilanțul final al proiectului „Din grijă pentru tine”. Dr. Simona Gurzu: “Doar 30% din cei consultați au fost declarați sănătoși fizic”

Distribuie În intervalul 10-12 martie s-a derulat, la Târgu Mureș, proiectul „Din grijă pentru tine”, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.