Home / Sanatate / Conflictele emoționale din spatele bolilor

Conflictele emoționale din spatele bolilor

Centrul de Medicină Integrativă „Lotus Life” din Târgu-Mureş va găzdui luni, 20 martie, în intervalul orar 19.00 – 21.30, cursul PHI, pe care îl va susține Mihai George Corui, coach motivațional.

Potrivit organizatorilor, în cadrul evenimentului va fi prezentat universul PHI, se va discuta despre studiul conflictelor emoționale din spatele bolilor și comportamentul oamenilor, dar și despre conflictul de diagnostic. Alte teme abordate se referă la hepatită, acnee, cancerul de sân, afta, tendonul lui Ahile, sânge din nas, alopecie, amigdale, tipuri de conflicte emoționale, rezolvarea conflictelor emoționale, conștientizarea, teritoriile și conflictele teritoriale, amenințare teritorială și conflictele derivate, exemmple diverse și meditație PHI.
„Cancerul de sân, amigdale, alopecie, hepatite A-B-C, acnee, afte dureroase, tendonul lui Ahile, sânge din nan și alte multe subiecte. Conflictele emoționale care le produc, situații concrete de viață, exemple. Vă aștept cu un ceai aromat, cald, dar mai ales cu respect, prietenie și considerație”, a transmis Mihai George Corui.
Informații suplimentare despre eveniment se pot obține accesând pagina de Facebook a Clinicii „Lotus Life”.lotus life

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bilanțul ”Maratonului vaccinării” de la UMFST

”Maratonul vaccinării – UMFST continuă să vaccineaze” s-a încheiat luni, 7 iunie. ”Timp de 72 …