Home / Administratie / Curăţenie de primăvară, la Iernut

Curăţenie de primăvară, la Iernut

Distribuie

Primarul oraşului Iernut, Ioan Nicoară, a anunţat că în perioada 15 martie – 30 martie 2017 se va desfășura campania „Curățenia generală de primăvară”.

„Astfel, în zilele în care se ridică gunoiul menajer pe strada dumneavoastră, se vor ridica și resturile vegetale provenite din toaletarea pomilor și curățirea grădinilor. Crengile se vor lega si depozita separat, iar resturile vegetale de dimensiuni mici – frunze, se vor pune în saci. Cu aceasta ocazie, Primăria Iernut a declanşat o amplă acţiune de salubrizare a domeniului public şi privat, atât în oraș cât și în satele aparținătoare. Se vor efectua lucrări de întreţinere a spaţiilor verzi pe domeniul public, toaletări și recepări arbori, tuns gard viu, curăţenia platformelor gospodăreşti , întreținere canalizare pluvială, reparaţii la mobilierul urban şi sistemul de iluminat public. Nutrim speranța că fiecare cetățean, Asociație de Proprietari își va face spațiul în care locuiește mai plăcut, pentru ca noi toți să trăim într-un mediu mai curat și mai frumos”, a transmis primarul Ioan Nicoară.


De asemenea, verificati

Vești bune pentru locuitorii satului Cipău

Distribuie După proiectul de asfaltare a străzii Gării din Cipău (contractul a fost semnat și, pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.