Share

Home / Life style / Curs de terapie prin meditație, la Târgu-Mureș

Curs de terapie prin meditație, la Târgu-Mureș

La Târgu-Mureș, va avea loc, în perioada 24-26 martie, cursul de bază ThetaHealing, o tehnică de meditație care ajută oamenii să îndepărteze emoțiile negative și să-și armonizeze relațiile.

„Participă la cursul de bază ThetaHealing și vei deprinde bazele acestei tehnici prin care vei putea să identifici și să-ți schimbi sistemele de convingeri care te împiedică să atragi experiențele pe care ți le dorești. Ce vei descoperi și învăța la acest curs?
Înveți prin meditație focalizată să-ți accesezi subconștientul; înveți utilizând ThetaHealing să-ți îmbunătățești aspecte fizice, mentale și emoționale ale propriei vieți; dezvoltarea intuiției și echilibrarea energetică; cum să identifici și să înlocuiești convingerile care nu-ți mai sunt de folos; înveți să te eliberezi de frici și resentimente;
cum să cureți negativitatea și să-ți armonizezi relațiile. ThetaHealing este o tehnică simplă și rapidă pentru a evolua și a crea schimbări pozitive atât pentru tine, cât și pentru cei apropiați ție. Dacă ești deschis către schimbare, către autocunoaștere și îți dorești să evoluezi, ThetaHealing îți poate oferi oportunitatea ca toate aceasta să se manifeste. ThetaHealing este calea prin care poți să înveți să accesezi puterea subconștientului tău și să poți aduce în viața ta mai multă bucurie, mai multă fericire, mai multă sănătate, mai multă abundență și mai multă putere”, a afirmat Lucian Duma, trainer ThetaHealing.

„Suntem ceea ce gândim”
Tot mai multe studii arată că sentimentele și gândurile negative influențează sănătatea oamenilor. „Lucrul asupra convingerilor şi lucrul asupra sentimentelor îi înarmează pe oameni cu capacitatea de a înlătura și de a înlocui emoțiile, sentimentele și gândurile negative cu unele pozitive, benefice. ThetaHealing ne ajută să înlăturăm gândurile și sentimentele care provoacă boala în corp, precum și convingerile care ne pot bloca exprimarea dorințelor adevăratei noastre esențe. Suntem ceea ce gândim. Tot ce se întâmplă în interiorul nostru și în jurul nostru este propria noastră creație. Suntem un magnet natural care atrage evenimente, oameni și situații ce sunt compatibile cu frecvența vibratorie şi cu nivelul nostru de energie. Daca vrem să ne schimbam experiențele, trebuie mai întâi să ne schimbăm convingerile”, a mai spus trainerul Lucian Duma. Informații suplimentare se pot obține accesând site-ul: www.lucianduma.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Alergiile de toamnă, o amenințare pentru sănătate

Modificările de climă şi vreme, precum şi poluarea, au un impact important asupra alergiilor la polenurile de toamnă. Concentrația maximă este …

Share
Share