Un nou workshop organizat de către tinerii chirurgi Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 242 Vizualizări

Un nou workshop organizat de către tinerii chirurgi

Societatea Studențească de Chirurgie din România (SSCR), filiala Târgu-Mureș, anunță că ediția cu numărul 13 a workshop-ului „Basic Surgical Skills” (BSS) se desfășoară în perioada 17-19 martie, în Sala I Anatomie a Universității de Medicină și Farmacie Târgu-Mureș.

Potrivit organizatorilor, tematica ediției cuprinde: toracocenteza, paracenteza, drenaj, dondaj nazogastric/uretrovezical, tușeul rectal/vaginal, chirurgie digestivă (pe intestin de porc: anastomoze T-T, T-L, disecție pedicul vascular), chirurgie vasculară (pe aorta de porc: anastomoze T-T, T-L, patch).
Taxa de participare este 130 lei pentru studenții care nu fac parte din SSCR Târgu-Mureș și 100 de lei pentru studenții înscriși în Societatea Studențească de Chirurgie Târgu-Mureș. Achitarea taxei se face numai după confirmarea telefonică a acceptării de către unul din coordonatorii evenimentului, conform detaliilor oferite de acesta. Informații suplimentare se pot obține la adresa de e-mail: sscr.mures@gmail.com.

Dezvoltarea metodelor de pregătire practică
Societatea Studențească de Chirurgie din România, organizație non-guvernamentală, non-profit, a fost înființată în anul 2003 cu scopul de a dezvolta metode de pregătire practică a studenților din centrele universitare medicale prin intermediul evenimentelor științifice și a workshop-urilor organizate pe diverse teme. Atât workshop-uri Basic cât și Advanced, la care se adaugă alte stagii și training-uri specifice fiecarei filiale, sunt organizate din taxe de participare, sponsorizări și donații. În ultimii ani, SSCR a cunoscut un real interes în rândul studenților și tinerilor medici, cererea de pregătire depășind oferta. În acest sens, a fost crescut și diversificat numărul de workshop-uri și activitați de la an la an, având astfel posibilitatea instruirii mai multor participanți, traineri, medici de mâine.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE