Accidente rutiere cu răniți pe străzile din Mureș Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 903 Vizualizări

Accidente rutiere cu răniți pe străzile din Mureș

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Mureș a informat vineri, 17 martie, că pe parcursul zilei de joi, 16 martie, s-au petrecut o serie de accidente rutiere în județ, care s-au soldat cu victime.
„La data de 16 martie, ora 04.25, pe strada Libertăţii din Târgu Mureş, un bărbat de 41 de ani, din Sîncraiu de Mureş, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul conducerii sub influenţa alcoolului (0,73 mg/l), a intrat în coliziune cu alte două autoturisme, care la rândul lor au fost proiectate în două autovehicule care erau parcate pe marginea dreapta a părţii carosabile. În urma accidentului, o femeie de 35 de ani, a fost rănită grav şi un minor de 13 ani, a fost rănit uşor. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere al accidentului”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Mureș.
Tot joi, la ora 14.43, pe DC 156, în localitatea Filpișu Mic din comuna Breaza, un bărbat în vârstă de 72 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul consumului de alcool și a neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă cu viraj spre stânga, pe un sector de drum în pantă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe partea stângă a sensului de mers.
Potrivit IPJ Mureș, conducătorul autoturismului a fost testat cu etilotestul, care a indicat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului conducătorul auto a fost rănit ușor.
„La data de 16 martie, ora 14.58, pe str. Iernuţeni din municipiul Reghin, un bărbat de 59 ani, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă cu viraj spre dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un cap de pod aflat pe partea dreaptă a sensului de mers. Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Municipal Reghin în vederea acordării de îngrijiri medicale, acesta fiind rănit grav”, se mai arată în comunicatul de presă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE