ISJ Mureș, în delegație la Școla Gimnazială din Țigmandru, după incidentul cu eleva care a căzut într-o fosă septică Invatamant
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 500 Vizualizări

ISJ Mureș, în delegație la Școla Gimnazială din Țigmandru, după incidentul cu eleva care a căzut într-o fosă septică

Inspectoratul Școlar Județean Mureș a transmis presei un comunicat referitor la incidentul de la Școala Gimnazială din Țigmandru, unde o elevă de 7 ani din clasa pregătitoare a căzut într-o fosă septică lăsată descoperită în curtea școlii.

„În legătură cu incidentul mediatzat la știri de postul de televiziune Pro TV, cu privire la o elevă de 7 ani din clasa pregătitoare care a căzut într-o fosă septică lăsată descoperită în curta Școli Gimnaziale din Țigmandru – structură la Școala Gimnazială Nadeș din județul Mureș, vă informăm: directorul școlii în cauză nu a transmis o informare scrisă către Inspectoratul școlar Județean Mureș cu privire la incidentul petrecut în data de 15 martie 2017; inspectorul școlar coordonator al Școlii Gimnaziale Țigmandru a fost înștiințat doar telefonic de acest incident”, se arată în comunicatul transmis de purtătorul de cuvând al ISJ Mureș, Camelia Irimie.

„În data de 16.03.2017 a fost trimisă către IȘJ Mureș o informare scrisă din partea conducerii unității de învățământ în cauză în care se comunică următoarele aspecte: în data de 15.03.2017, între orele 13.5-13.30, la Școala Gimnazială Nadeș, structura Țigmandru, o fetiță din clasa pregătitoare a căzut într-o fosă septică (ce conținea apă pluvial), dar a fost observată de o doamnă îngrijitoare care curăța curtea. fetița a fost scoasă din fosă, iar doamnele profesoare au apelat serviciul 112 deoarece fetița a suferit un șoc hipotermic, potrivit personalului serviciului SMURD. Fetița a fost preluată de serviciul SMURD, transportată la spital, în stare stabilă”, se mai precizează.

Inspectoratul, discuții cu reprezentanții primăriei Nadeș

Potrivit comunicatului, Inspectoratul Școlar Județean Mureș se află în delegație la Școla Gimnazială Țigmandru pentru a discuta cu reprezentanții primăriei Nadeș care administrează spațiul școlar în care își desfășoară activitatea elevii și a soluționa problema. „Inspectoratul Școlar Județean Mureș a atras atenția conducerii școlii să ia măsurile necesare ca pe viitor să fie evitate asemenea incidente și să sesizeze de fiecare dată organele abilitate”, se mai precizează.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE