Prima victorie pentru Ilie Stan cu ASA FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 240 Vizualizări

Prima victorie pentru Ilie Stan cu ASA

În prima partidă din cele patru ale etapei a II-a din turneul play-out al Ligii I de fotbal, ASA Târgu-Mureș a obținut sâmbătă seara prima victorie cu antrenorul Ilie Stan pe bancă, 2-1 (1-0) pe teren propriu cu Concordia Chiajna. Gabi Mureșan a deschis scorul în minutul 11, din penalty, Ciolacu a reușit golul victoriei în minutul 87, iar pentru ilfoveni a punctat Valentin Alexandru în minutul 84. Primele minute ale jocului au fost echilibrate, cu ușoară superioritate a mureșenilor, dar fără ocazii de gol. La prima acțiune periculoasă, portarul oaspeților a ratat în minutul 8 ieșirea și l-a faultat apoi pe Bâtfoi, care scăpase singur. Sărbătoritul zilei, căpitanul Gabriel Mureșan a transformat cu siguranță. În minutul 14 Rus are posibilitatea să majoreze avantajul, dar șutul său a fost prea slab și Bălgrădean a blocat. Mureșenii domină în continuare, dar nu forțează și se mulțumesc cu posesia. Concordia echilibrază jocul și Bărboianu trimite un șut din unghi, reținut de Pap. Ultimele minute ale reprizei s-au jucat deschis, pe contre, cu ocazii la ambele porți. Ciobanu finalizează o acțiune prelungită a oaspeților cu un șut de puțin lângă, iar cel al lui Mureșan din careu este reținut. Repriza se încheie cu un nou șut al lui Bâtfoi, dar pradă ușoară pentru Bălgrădean.
Final cu emoții mari și doi oameni în plus
La reluare ASA a controlat jocul, dar nu s-a apropiat periculos de poartă. Mureșenii trec în minutul 66 prin mari emoții la o greșeală a lui Pap, care a alunecat și Răsdan a scăpat singur spre poartă. Mendy a intervenit salvator în ultimul moment, cu prețul unei accidentări. ASA obține în minutul 73 al doilea penalty, fază la care oaspeții rămân cu doi oameni mai puțin în teren. Bălgrădean l-a accidentat grav pe colegul său Bărboianu, după care l-a agățat pe Ciolacu și a văzut al doilea galben, implicit cel roșu. Amândoi au părăsit terenul, unul eliminat, celălalt accidentat. Dan Alexa efectuase deja toate cele trei schimbările, astfel încât în poartă a intrat Albu. Mureșan a ratat însă de această dată lovitura de pedeapsă. Cu doi oameni în plus și șansa de 2-0 irosită, ASA se vede egalată în minutul 84. La o neînțelegere între Marius Constantin și portarul Pap, ultimul a trimis direct în piciorul lui Alexandru, iar acesta de la 30 metri a înscris în poarta goală. După alte trei minute Ciolacu reușește să înscrie golul victoriei și până la final ASA mai are în două rânduri șansa de a se desprinde, prin Lemnaru și Rus, dar portarul „de ocazie” a parat de fiecare dată. O victorie ca face ca diferența între ultimele patru echipe să scadă la doar 4 puncte.
Au evoluat formațiile:
ASA: Pap- Velayos, Rougkalas, M. Cosntantin, Mendy (70 E. Dică), Nicoliță, Mureșan, Gorobsov (89 Ferfelea), C. Rus, Bâtfoi (80 Lemnaru), Ciolacu
Concordia: Bălgrădean- Bărboianu, Albu, Melinte, Bejan, Serediuc, Herea, Ciobanu (46 V. Munteanu), Costin (46 Răsdan), D. Popescu, Răducanu (60 V. Alexandru)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE