Home / Sport / Competiția de șah „Pion Campion” și-a desemnat câștigătorii

Competiția de șah „Pion Campion” și-a desemnat câștigătorii

Distribuie

Cea de-a VI-a ediție a concursului de șah „Pion Campion” organizată de către Clubul Sportiv Juvenes Târgu-Mureș sâmbătă și duminică la Hotelul Grand a aliniat la start un număr de 39 de participanți la proba de șah activ, disputată în prima zi, 24 la cea de șah blitz.

Competiția a fost adresată atât copiilor și juniorilor, cât și adulților și seniorilor. Pensionarii care au participat au fost premiaţi la finalul evenimentului, în afara premiilor în bani acordate primilor clasați, cu câte un voucher în valoare de 30 lei, oferit din partea sponsorilor Ecofarmacia și Terapia, vouchere care vor putea fi folosite în farmaciile Ecofarmacia în următoarele 12 luni. Sponsorilor amintiți li s-au alăturat firmele Reea și OfficeCafe. În urma întrecerilor asistate de către Fugulyán Gergely, antrenor al echipei Clubului Sportiv Juvenes, Dragoș Stepa și Kiss Ibolya, organizatori din partea aceluiași club, la întrecerile probei de șah activ, probă care s-a jucat în 9 runde a câte 15 minute primul loc la categoria fete a fost ocupat de târgumureșeanca Andrada Paraschiva Bâra. La juniori a învins Vlad Dragoș Oros, la seniori pe prima treaptă a podiumului a urcat bistrițeanul Paul Cristian Rusan, urmat de doi târgumureșeni, Alexandru Virgil Chiheri și Mihai Chiriac. Primele locuri la categoria jucătorilor pensionari au fost ocupate tot de doi târgumureșeni, câștigătorul fiind Gheorge Radu, urmat de Abraham Ludovic.

sah

Podium schimbat doar la seniori

Proba de șah blitz a fost evident mai rapidă, la care cele 9 runde se dispută pe durata a doar câte 5 minute. Câștigătorii de la activ s-au păstrat în frunte la majoritatea categoriilor. Astfel, la fete a câștigat tot Andrada Paraschiva Bâra, la juniori Paul Rusan iar la pensionari, ierarhia a fost identică. Diferența s-a făcut doar la seniori, unde s-a înregistrat și cea mai numeroasă participare. Aici primul loc a fost ocupat tot de un oaspete, în persoana clujeanului Dan Ambru, care a fost urmat pe podium de către mureșenii Gheorghe Duma și Ferenczi Sándor. Din păcate participarea a fost sub nivelul așteptărilor, dar se speră ca edițiile viitoare să trezească un interes mai mare în rândul amatorilor.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.