Despre conflictele emoționale din spatele bolilor, la „Lotus Life” Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 418 Vizualizări

Despre conflictele emoționale din spatele bolilor, la „Lotus Life”

Centrul de Medicină Integrativă „Lotus Life” din Târgu-Mureş găzduiește astăzi, 20 martie, în intervalul orar 19.00 – 21.30, cursul PHI, pe care îl va susține Mihai George Corui, coach motivațional.
Potrivit organizatorilor, în cadrul evenimentului va fi prezentat universul PHI, se va discuta despre studiul conflictelor emoționale din spatele bolilor și comportamentul oamenilor, dar și despre conflictul de diagnostic. Alte teme abordate se referă la hepatită, acnee, cancerul de sân, afta, tendonul lui Ahile, sânge din nas, alopecie, amigdale, tipuri de conflicte emoționale, rezolvarea conflictelor emoționale, conștientizarea, teritoriile și conflictele teritoriale, amenințare teritorială și conflictele derivate, exemmple diverse și meditație PHI.
„Cancerul de sân, amigdale, alopecie, hepatite A-B-C, acnee, afte dureroase, tendonul lui Ahile, sânge din nan și alte multe subiecte. Conflictele emoționale care le produc, situații concrete de viață, exemple. Vă aștept cu un ceai aromat, cald, dar mai ales cu respect, prietenie și considerație”, a transmis Mihai George Corui.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE