Home / Sport / Campionii la futsal, în fața primei ediții fără finală disputată

Campionii la futsal, în fața primei ediții fără finală disputată

Distribuie

Echipa de futsal City’us Târgu-Mureș a pierdut luni seara partida din semifinalele Cupei României, 3-7 în fața celor de la Informatica Timișoara și se preconizează o primă ediție din ultimii 10 ani în care mureșenii nu vor disputa nicio finală și astfel nu vor adăuga niciun trofeu în bogata vitrină a clubului. Campioni ai ultimei ediții, mureșenii au pentru acest final de sezon un lot mult mai redus numeric și vădit mai slab valoric, ocupând abia locul 6 când mai este de disputat o singură etapă din sezonul regulat. În aceste condiții, nu se întrevede prezența în fazele superioare ale campionatului.

În semifinala Cupei României disputată la Timișoara echipa antrenorilor Cosmin Gherman și Lucian Nicușan a rezistat o primă repriză, care s-a încheiat cu avantaj minim pentru gazde, 3-2, după ce echipa mureșeană a reușit să revină de la 0-2 și să egaleze pe tabelă. La acest scor s-a petrecut un moment care a ridicat multe semne de întrebare. La un șut puternic expediat de căpitanul Bogdan Covaci din lovitură liberă, mingea a fost respinsă de portarul gazdelor, dar mingea a părut că a depășit linia porții și în loc de 3-2 pentru City’us, timișorenii au primit o lovitură de la 10 metri, trimisă în schimb pe lângă poartă. Înformatica a intrat totuși la pauză în avantaj, în urma unui gol reușit cu două minute înainte de încheierea reprizei.

 

Scăderile după pauză, ceva deja obișnuit

Cu un lot experimentat, gazdele au profitat în partea secundă de căderea adversarilor, a fructificat ocaziile create și s-au distanțat pe tabela de marcaj. În ciuda înfrângerii, tinerii jucători de la City’us au avut o evoluție de apreciat, în special în prima repriză, au luptat de la egal la egal cu stranierii bănățenilor, dar experiența și-a spus cuvântul.

Golurile mureșenilor au fost înscrise de Togan (min. 14), Covaci (min. 15) și Mario Duque (min. 34), iar pentru Informatica au punctat Simic (min. 3, 18 și 34), Savio (min. 12 și 24), Rakic (min. 21) și Ilaș (min. 33). Informatica a susținut astfel aseară finala cu Autobergamo Deva, care a învins în prima semifinală cu 6-2 formația FK Odorheiu Secuiesc.

Pentru City’us urmează jocul de pe teren propriu din ultima etapă a campionatului regulat, luni, 27 martie, ora 18.30, cu liderul la zi United Galați, după care vor juca în „sferturi”, probabil cu echipa din Odorheiu Secuiesc.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.