Home / Sport / Două medalii pentru Ungvári Evelyn la Bistrița

Două medalii pentru Ungvári Evelyn la Bistrița

Distribuie

La ediția din acest an a Cupei Bistrița la tenis de masă, disputată de joi până duminică în sala de tenis de masă din municipiul cu ascelași nume, jucătoarea Clubului Sportiv Școlar Târgu-Mureș Ungvári Evelyn a urcat de două ori pe podiumul de premiere a juniorilor. Competiția internațională organizată în memoria antrenorului Gheorghe Bozga a reunit la start 150 de sportivi din 10 țări (Spania, Italia, Israel, Moldova, Bosnia-Herțegovina, Ucraina, Serbia, Muntenegru, Cehia și România). S-au disputat probele pe echipe alcătuite din câte 2 sportivi și simplu, băieți și fete, la categoriile minicadeți (10-13 ani), cadeți (14-15 ani) și juniori 1 (16-18 ani). CSȘ Târgu-Mureș a participat la categoria juniori 3, iar Ungvári Evelyn a urcat pe prima treaptă a podiumului în proba pe echipe a fetelor, împreună cu Mike Boroka, de la LPS Târgu-Secuiesc. În grupa de calificare, echipa a învins perechea din Vatra Dornei cu 3-0, o pereche cu o jucătoare din Ucraina alături de una din Italia tot cu 3-0, ajungând pe tabloul de 16. Aici au învins Bosnia-Herțegovina cu 3-0, apoi cu 3-1 echipa CSȘ Tg Mureș, în semifinale a eliminat Romgaz Mediaș cu 3-2, iar în finală a avut ca adversară o echipă din Arad-Dumbrăvița, pe care a învins-o cu 3-1, intrând astfel în posesia medaliilor de aur.

 

La un pas de o nouă finală

Târgumureșeanca a obținut a doua medalie, bronz în proba de simplu fete, unde a câștigat cele două meciuri din grupa de calificare cu 3-0. Pe tabloul de 32 le-a învins pe rând pe rând pe Farkas Yvette (3-0), Demjen Eszter (3-0), Orbán M. (3-1) și a ajuns în semifinale, unde a cedat cu 2-3 în fața jucătoarei Maria Gîrlea, din Dumbrăvița. Proba de simplu a fost câștigată de colega sa din proba pe echipe.

Tot în competiția pe echipe la fete, Boeriu Cezara și Adorjáni Csilla, ambele de la CSȘ Târgu-Mureș, au încheiat pe locul V. Pentru intrarea în semifinale cele două au pierdut la perechea cu colega Ungvári cu Mike. Pe tabloul principal de concurs la simplu a mai intrat și Boeriu Cezara, dar a pierdut meciul cu Găină Daniela (LPS Slatina) cu 2-3, după un meci foarte strâns, cu multe răsturnări de situație.

În cadrul competiției, alți foști sportivi ai clubului târgumureșean au obținut rezultate bune. Astfel, Oroszlan Richard (acum la LPS Bistrița) a obținut două medalii la cadeți, aur la echipe și argint la simplu, iar Andreea Hudușan (la LPS Slatina) a obținut și ea două medalii, la junioare 1: aur la simplu și bronz la echipe.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Festivalul Minihand, la cea de-a doua ediție

Distribuie Duminică, 24 martie, conducerea Asociației Județene de Handbal (AJH) Mureș a organizat Festivalul Minihand, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.