Home / Slider / Trupa ”The Legend” a scris legendă la concursul Street Dance

Trupa ”The Legend” a scris legendă la concursul Street Dance

 

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mureş,în Parteneriat cu Consiliul Județean Mureș au organizat marți, 21 martie, concursul de dans  „Street Dance”, dedicat  beneficiarilor din      sistemul judeţean de protecţie. Evenimentul a fost la prima ediție și a avut loc la sediul instituţiei de pe str.Trebely, nr.7, corp de clădire “B”.

foto 2

Juriul a fost format din directorul general  interimar al DGASPC Mureș, Stekbauer Andrea Melinda și Adela Todoran, șef serviciu Asistență Maternală, alături de  Laura Bucur, Instructor Autorizat Internațional Zumba și Lucian Moldovan, președintele Asociației centrelor.

În deschidere au dansat patru membre din trupa Trupa Together Dance, care a impresionat juriul ”Next Star”, sezonul 7: Daniela Vlăgea, Liceul cu Program Sportiv „Szasz Adalbert”, Cristina Gabor, Colegiul Economic „Transilvania”, Vivien Regian, Şcoala Gimnazială Liviu Rebreanu și Monica Duca, Şcoala Gimnazială Tudor Vladimirescu.

Caracterizați de un puternic spirit competitiv și cu ” improvizația” la ei, tinerii participanți au dovedit că Street dance-ul este dansul conectat la energia și dinamica urbană, este o definiție nonconformismului, a libertății de mișcare. În concurs s-au înscris 5 trupe pe două secțiuni. La secțiunea Hip-Hop Style, trupa The Legend, de la CCTF Sîncrai, Duo Star de la CTF Județ, Trupele Crazy Boys și Panda, de la CCTF Reghin. La secțiunea Dans modern contemporan s-au înscris aceleași trupe, plus trupa 4Girls de la CTF Județ. Criteriile de evaluare ale juriului au fost spectaculozitate, originalitate, compoziție scenică, tehnică, prezența scenică și dificultatea dansului. În urma evaluării trupelor, cei mai buni s-au dovedit a fi trupa The Legend, CCTF Sîncrai.

Potrivit informațiilor furnizate de Elida Deak, director adjunct DGASPC Mureș, concursul este destinat pentru copiii din sistemul de protectie, atât din casele de tip familial, cât și din asistența maternală profesionistă, concurenții putând opta pentru probă individuală sau pe echipe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Pregătiri pentru redistribuirea parcărilor acoperite din Târgu Mureș

Președinții asociaților de proprietari din Târgu Mureș au primit marți, 7 decembrie, o solicitare din …