Share

Home / Sanatate / Pregătirile pentru Zilele Stomatologiei Mureșene, pe ultima sută de metri

Pregătirile pentru Zilele Stomatologiei Mureșene, pe ultima sută de metri

Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) Târgu-Mureș organizează, în perioada 24-26 martie, a VI-a ediție a congresului Zilele Stomatologiei Mureșene (ZSM), după zece ani de pauză. Evenimentul va avea loc la Palatul Culturii din Târgu-Mureș, iar festivitatea de deschidere a manifestării are loc vineri, 24 martie, la ora 9.00.
Potrivit organizatorilor, evenimentul promite o conectare profesională cu cele mai consacrate personalităţi invitate şi ultimele inovaţii în medicina dentară. ZSM înseamnă trei zile de calitate în ceea ce priveşte educaţia medicală continuă, de conferinţe cu aplicabilitate concretă în practica de zi cu zi a informaţiilor, cunoştinţelor, metodelor şi noutăţilor. Prin însuşirea informaţiilor obţinute la ZSM va fi posibilă o schimbare de atitudine, abordare şi viziune în activitatea practică dar şi didactică.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mamprenoarele vă recomandă: ochi sănătoşi cu o metodă Ayurvedică

Mă numesc Fazakas Zita şi ca profesie de bază sunt biochimist, conferenţiar la UMFST Târgu-Mureş. …

Share
Share