Home / Invatamant / Rezultatele activității de cercetare de la UMF, prezentate în cadrul unei ședințe deschise

Rezultatele activității de cercetare de la UMF, prezentate în cadrul unei ședințe deschise

Sala festivă a Universității de Medicină și Farmacie găzduiește astăzi, 22 martie, începând cu ora 13.00, prezentarea Raportului anual al Rectorului. Potrivit Universității, evenimentul are loc în cadrul unei ședinței deschise a Senatului.
„Vă invităm să participați la ședința deschisă a Senatului Universității de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș în care va avea loc prezentarea Raportului anual al Rectorului privind starea Universității în anul 2016. Se vor aborda următoarele subiecte: situația programelor de studiu, rezultatele activității de cercetare, situația financiară a universității, situația inserției profesionale a absolvenților, relații internaționale și mobilități, biobaza și stația experimentală, centrul de simulare și abilități practice, Centrul Avansat de Cercetare Medico-Farmaceutică, curricula universitară, consiliere, orientare profesională și informare studenți”, se menționează într-un comunicat de presă al Universității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Număr mare de decese COVID-19 în Mureș. Cifrele zilei

Cancelaria Instituției Prefectului – Județul Mureș a anunțat miercuri, 24 noiembrie, următoarele cifre înregistrate în …