„Rocadă” la conducerea BC Mureș BC Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 351 Vizualizări

„Rocadă” la conducerea BC Mureș

După ce în urmă cu doar trei săptămâni Kibédi Zoltán îl înlocuia pe Cornel Lungu pe funcția de președinte a echipei din Liga Națională de Baschet Masculin BC Mureș Târgu-Mureș, Adunarea Generală a clubului mureșean l-a numit marți, 21 martie, pe această funcție pe Béres Lóránt, cel care a fost vicepreședinte în perioada în care președinte era Cornel Lungu.

Decizia a fost luată ca urmare a faptului că cel ales la începutul lunii martie a considerat că nu este oportun ca el să preia această funcție. Kibédi Zoltán a declarat că nu dorește să preia funcția de președinte în timpul derulării sezonului competițional. Funcția de vicepreședinte al BC Mureș va fi ocupată de Cornel Lungu, deci este practic o „rocadă” în cadrul conducerii administrative. Cornel Lungu a mai ocupat această funcție și în perioada în care președinte era Szalkay Jozsef.

„Mulţumesc consiliului BC Mureş pentru încrederea acordată odată cu numirea mea în această postură şi mulţumesc că m-a însărcinat cu această sarcină foarte grea. Ştiu foarte bine care sunt problemele cu care se confruntă BC Mureş și voi lupta cu toată puterea să salvăm împreună baschetul târgumureşean. Rog apropiaţii baschetului să ne fie partener în această misiune”, a fost mesajul lui Béres Lóránt pe siteul oficial al clubului mureșean. BC Mureș va susține următoarea întâlnire din play-out luni, 27 martie, de la ora 18.00, la Craiova, cu SCM U din localitate, primul joc din returul turneului de șase etape ale play-outului. Mureșenii vor susține ultimul meci de pe teren propriu înaintea jocurilor eliminatorii vineri, 31 martie, de la ora 19.00, cu Phoenix Galați, după care va urma jocul din deplasare, la Dinamo București.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE