Share

Home / Social / ITM, combaterea muncii nedeclarate a străinilor

ITM, combaterea muncii nedeclarate a străinilor

 

În considerarea prevederilor Strategiei naționale privind Imigrația pentru perioada 2015-2018, Inspecția Muncii împreună cu Inspectoratul General pentru Imigrări au dezvoltat un mod unitar de colaborare la nivel național pentru prevenirea și combaterea  muncii nedeclarate a străinilor.

Astfel, în baza actelor normative în vigoare și în baza protocolului încheiat la nivel național, și la nivel județean, Inspectoratul Teritorial de Muncă Mureș împreună cu Serviciul pentru  Imigrări al Județului Mureș vor duce la îndeplinire la nivel teritorial prezentul protocol, în vederea menținerii unui climat corespunzător în domeniul respectării condițiilor de angajare a străinilor, potrivit afirmaȚiilor făcute de Inspector Șef, Jrs Andrei Mureșan, Inspectoratul Teritorial de Muncă Mureș.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Astăzi: Eveniment de informare privind munca pe croazieră la Târgu Mureș

Astăzi de la ora 18.30, cei interesați de munca pe croazieră pot afla mai multe …

Share
Share