Share

Home / Sanatate / Centrul „Lotus Life”, gazda unui nou curs despre conflictele emoționale din spatele bolilor

Centrul „Lotus Life”, gazda unui nou curs despre conflictele emoționale din spatele bolilor

Centrul de Medicină Integrativă „Lotus Life” din Târgu-Mureş găzduiește luni, 3 aprilie, în intervalul orar 19.00 – 21.30, o nouă ediție a cursului PHI, pe care îl va susține Mihai George Corui, coach motivațional.

Potrivit organizatorilor, în cadrul evenimentului va fi prezentat universul PHI, se va discuta despre studiul conflictelor emoționale din spatele bolilor și comportamentul oamenilor, dar și despre conflictul de diagnostic. Alte teme abordate se referă la hepatită, acnee, cancerul de sân, afta, tendonul lui Ahile, sânge din nas, alopecie, amigdale, tipuri de conflicte emoționale, rezolvarea conflictelor emoționale, conștientizarea, teritoriile și conflictele teritoriale, amenințare teritorială și conflictele derivate, exemmple diverse și meditație PHI.
„Cancerul de sân, amigdale, alopecie, hepatite A-B-C, acnee, afte dureroase, tendonul lui Ahile, sânge din nan și alte multe subiecte. Conflictele emoționale care le produc, situații concrete de viață, exemple. Vă aștept cu un ceai aromat, cald, dar mai ales cu respect, prietenie și considerație”, a transmis Mihai George Corui, autor al cărților „Văd înainte, antrenorule!” și „Când dragostea se-ntâmplă!”.
Informații suplimentare referitoare la înscrieri se pot obține la numărul de telefon: 0745-380.731. Persoana de contact este Felicia Lircă.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Călin Molnar, șeful Clinicii de Chirurgie Generală I a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș: ”Sper ca în curând jumătate dintre intervențiile chirurgicale din această Clinică să fie rezolvate laparoscopic”

Chirurgia laparoscopică sau ”chirurgia de catifea” oferă beneficii multiple pentru pacienți, dar și pentru medici. …

Share
Share