Anunț concurs Altele
  • Publicitate
  • 0 comentarii
  • 214 Vizualizări

Anunț concurs

Comuna Cristești, județul Mureș, organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de consilier juridic, gradul I, post în regim contractual pe perioadă nedeterminată în cadrul aparatului permanent al Consiliului Local al comunei Cristești.

Concursul se va desfăşura la sediul nostru din localitatea Cristeşti, str. Principală, nr. 678, judeţul Mureş, și constă în trei etape succesive: selecția dosarelor;  proba scrisă care va avea loc în data de 25.04.2017, ora 9,00; interviu care va avea loc în data de 02.05.2017, ora 9,00. În termen de maximum două zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor, comisia de concurs va selecta dosarele pe baza îndeplinirii condițiilor de participare. Se pot prezenta la următoarea etapă numai candidații declarați admiși în etapa precedentă.

Pentru a participa la concurs candidații trebuie să îndeplinească condițiile generale prevăzute de art. 3 din Regulamentul-cadru aprobat prin H.G. nr.286/2011, cu modificările şi completările ulterioare, și următoarele condiţii specifice:

– să aibă studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în ştiinţe juridice (licenţiat al unei facultăţi de drept);

– să aibă o vechime în specialitatea studiilor de minim 5 ani.

Dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, la secretarul comisiei de concurs, la sediul instituţiei.

Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conţină în mod obligatoriu documentele prevăzute la art. 6 din Regulamentul-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286/2011 (actualizată).

Relaţii suplimentare privind  bibliografia și conţinutul dosarului de înscriere se  pot obţine la Primăria comunei Cristești,  telefon 0265326112, interior 17,  și pe site-ul comunei www.cristestimures.ro.

 

 

 

Kovács Edit,

Primarul comunei Cristești

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE