Home / Sport / CSU Medicina pierde la Iași cu Penicilina

CSU Medicina pierde la Iași cu Penicilina

Distribuie

În etapa a IV-a din turul fazei a doua a campionatului Diviziei A1 la volei feminin, cea pentru locurile 7-12, CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a pierdut miercuri seara partida disputată la Iași cu Penicilina, încheiată 3-0 (25-14, 25-20, 25-19) pentru gazde. Jocul putea relansa lupta pentru ocuparea locului 7, în cazul unei victorii de 3 puncte a mureșencelor. Nu a fost cazul, deoarece echipa moldoveană a încheiat conturile în doar trei seturi și s-a distanțat la 8 puncte. Primul set a fost controlat cu autoritate de ieșence, care au avut 8-4 la primul timp tehnic și 16-10 la al doilea. Setul secund a început mai echilibrat, mureșencele au condus la început cu 4-3, dar la primul timp de odihnă Penicilina avea 8-5, după care s-au distanțat la 5 puncte. CSU Medicina a echilibrat jocul, s-a apropiat la 19-20, dar n-a mai reușit până la finalul setului decât un singur punct. N-au renunțat la luptă nici în setul trei, când au reușit la 4-9 o serie de 5 puncte, trecând la conducere. Gazdele s-au mobilizate și au controlat jocul, încheind disputa fără mari emoții.

Păstrarea pe locurile „fără motivație”, singurul obiectiv tangibil

Aflată pe locul 8, la un singur punct în fața formației VC Unic LPS Piatra Neamț, mureșencele puteau reveni pe poziția a IX-a, pe care au încheiat și sezonul regulat. Au fost însă „ajutate” de victoria noii promovate SCM Pitești, care a câștigat cu 3-1 pe terenul nemțencelor. „Medicinstele” își vor păstra locul 8 în runda următoare, sub obiectivul propus la începutul sezonului.

În ultima etapă a turului, vor întâlni pe teren propriu sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 18.00, ultima clasată, formația SCM U Craiova, care a obținut doar 5 puncte în această ediție și este virtual retrogradată, în timp ce distanța între ele și echipa nemțeană se va păstra probabil la un punct, deoarece Unic întâlnește a doua echipă deja retrogradată, CSU Galați. Finalul de sezon devine astfel unul lipsit de interes, în care ierarhia locurilor 7-10 este mai mult o chestiune de orgoliu.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.