Home / Administratie / VIDEO: Plan de acţiuni pentru perioada 2017-2020

VIDEO: Plan de acţiuni pentru perioada 2017-2020

Distribuie

Directorii instituţiilor deconcentrate prezenţi miercuri, 29 martie, la şedinţa Colegiului Prefectural Mureş, au aprobat, cu unanimitate de voturi, Planul de acţiuni pe anul 2017 pentru realizarea în judeţul Mureş a obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare 2017-2020.

„Potrivit Legii 340 din 2004 privind Prefectul şi Instituţia Prefectului, prefectul în calitate de reprezentant al Guvernului acţionează pentru realizarea în judeţ a obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare. În acest sens, Instituţia Prefectului elaborează anual Planul de acţiuni pentru realizarea în judeţ a obiectivelor propuse în Programul de Guvernare. Planul de acţiuni pe anul 2017 pentru realizarea în judeţul Mureş a obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare între anii 2017 şi 2020 a fost întocmit în baza informaţiilor transmise de serviciile publice deconcentrate ale ministerelor şi altor instituţii aflate în subordinea autorităţilor centrale, respectiv primăriile din judeţul Mureş şi este structurat astfel: are 22 de capitole, 114 de măsuri, 45 de submăsuri şi 665 de acţiuni”, a precizat Nagy Zsigmond, subprefectul judeţului Mureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ședință cu 21 de proiecte de hotărâre la Consiliul Județean Mureș

Distribuie DISPOZIŢIA NR.502 din 23 septembrie 2022               privind convocarea Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă …