Aparatură medicală performantă, donată de italieni Spitalului Municipal Gherla Sanatate
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 201 Vizualizări

Aparatură medicală performantă, donată de italieni Spitalului Municipal Gherla

Aparatură medicală performantă, donată de italieni Spitalului Municipal Gherla

 

Asociația Întreprinzătorilor Italieni Cluj și Crucea Verde Predappio Italia au donat, zilele trecute, Spitalului Municipal Gherla un aparat mobil de radiologie și un aparat pentru ORL, menite să contribuie la creșterea calității actului medical. Este a treia oară când Spitalul Municipal Gherla beneficiază de ajutor din partea italienilor, iar veștile bune nu se opresc aici. În această vară, Spitalul Municipal din Gherla va primi un computer tomograf de ultimă generație.

 

Președintele Întreprinzătorilor Italieni Cluj, omul de afaceri Camillo Torta, a declarat că va facilita comunicarea dintre conducerea Spitalului Municipal Gherla, tehnicianul și medicul care a lucrat cu acest aparat, astfel încât aparatul medical să fie pus în funcțiune în cel mai scurt timp și să deservească locuitorii municipiului Gherla. După obținerea avizelor de deținere și funcționare, Primăria municipiului Gherla va da în folosință aparatura Spitalului Municipal Gherla.

La rândul său, Spitalul Municipal Turda a primit, în anul 2015, un computer tomograf din Italia, cu sprijinul omului de afaceri Camillo Torta.

 

„Este pentru a treia oară când Asociația Întreprinzătorilor Italieni din Cluj și Crucea Verde Predappio Italia donează spitalelor din zonă aparatură medicală, mobilier și consumabile, lucruri atât de necesare bunei desfășurări a activității medicale. De această dată, am adus un aparat mobil de radiologie, extrem de util pentru pacienți, care va fi pus în funcțiune cu ajutorul unui tehnician din Italia. Obiectivul nostru principal îl reprezintă aducerea unui computer tomograf la Spitalul Municipal Gherla, care va însemna un ajutor imens oferit locuitorilor municipiului Gherla”, a declarat omul de afaceri Gianni Calderone, membru al Asociației Întreprinzatorilor Italieni.

 

Primarul municipiului Gherla, Ioan Neselean, a ținut să le mulțumească italienilor pentru gestul făcut, transmițând totodată că aparatura medicală donată va contribui la creșterea calității actului medical și la buna funcționare a Spitalului Municipal Gherla.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE