Home / Sanatate / Gătim și alergăm pentru Spitalul Copiilor

Gătim și alergăm pentru Spitalul Copiilor

Distribuie

Un inedit eveniment dedicat proiectului Spitalul Copiilor, prin care se dorește înființarea primului centru medical independent din România de oncologie și hematologie pediatrică cu bani adunați doar din donații și sponsorizări, va avea loc miercuri, 5 aprilie, la ora 16.00, la Business Hotel din Târgu-Mureș. „Kids enjoy cooking – junior chef” este un eveniment dedicat gătitului, în care Sergiu Găzdac, master chef, va găti alături de copii pentru o cauză nobilă.

„Cu siguranță vom avea parte de o zi specială. Asta pentru că ne vom vedea cu toții, să facem fapte bune, de la inimă la inimă. Alături de noi vor fi invitați de seamă care ne vor învăța cum să trăim frumos și să creștem sănătos. Așadar, ne vedem în data de 5 aprilie, să facem papa bun și sănătos împreună cu piticii. Un exemplu vor da și cei de la Outdoor Athletes în frunte cu Andrei Săcălean. Vor alerga pentru Spitalul Copiilor și vor degusta din preparatele piticilor, create cu îndemânarea și talentul lor de junior chef”, se transmite pe site-ul www.rawvegan.life.Raw-vegan-life.-Eveniment-Tg-Mures

Iar mâine, 1 aprilie, la ora 10.00, se aleargă pentru Spitalul Copiilor, la Platoul Cornești.

În prezent, mai multe orașe din țară sunt implicate în proiectul www.1leu.org, devenit unul de tradiție, în care oamenii aleragă și donează bani pentru construcția primului spital independent unde vor fi tratați și vindecați copiii bolnavi de cancer. Se dorește ca suma necesară construirii spitalului să se adune în trei ani de zile.
„Din puținul nostru, cu un leu de la fiecare dintre noi, putem contribui la realizarea proiectului Spitalul Copiilor. Cu cât dăruim altora mai multă bucurie, cu atât mai multă bucurie va intra în viața noastră. Fie că veniți cu bicicletele, și vă încurajez să o faceți, fie că veniți pe jos pentru o alergare ușoară, important este să ieșiți din casă, să vă bucurați de mișcare și de faptul că sunteți sănătoși. (…) Pentru cei lipsiți de motivație, aceste întâlniri ale noastre să devină obișnuință și, de ce nu, un stil de viață sănătos. Vă invit la alergare, la mișcare, socializare și voie bună, la Platoul Cornești, sâmbătă, 1 aprilie, la ora 10.00”, a transmis Monica Moldovan, coordonatoarea proiectului din Târgu-Mureș.spitalul copiilor 3


De asemenea, verificati

Protecția CBRN în județul Mureș

Distribuie Echipajul CBRN din cadrul Detașamentului Târgu Mureș a fost solicitat să intervină la un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.