Home / Slider / Mangă la volan, prins de două ori, în aceeași noapte

Mangă la volan, prins de două ori, în aceeași noapte

Distribuie

 

Un șofer a fost prins băut la volan de două ori, la un interval de două ore. La data de 30 martie, în jurul orei 22.00, un echipaj de poliţie de ordine publică, au oprit pe str. Călărașilor, din municipiul Tîrgu Mureş, un autoturism condus de un bărbat, de 44 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, care a indicat o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost   condus la SMURD, unde i-au fost recoltate probe biologice.

Imediat după miezul nopții, un alt echipaj de poliţie rutieră, l-a oprit pe același bărbat, aflat tot în trafic. Poliţiştii rutieri au efectuat semnal regulamentar de oprire, pe care conducătorul auto nu l-a respectat şi şi-a continuat deplasarea, în trafic, pe strada Aleea Carpaţi, a urcat pe trotuarul din faţa Colegiului Agricol „Traian Săvulescu”, fiind blocat în parcarea din spatele internatului instituţiei de învăţământ.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Mureș, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice i-a fost suspendat şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea probelor biologice de sânge.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. Pui drăgălaș de pavian cu mantie, noua vedetă la la Grădina Zoo

Distribuie Un pui drăgălaș de pavian cu mantie este noua vedetă a Grădinii Zoologice din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.