Home / FC Municipal / Fetele de la ASA înving și se mențin pe podium

Fetele de la ASA înving și se mențin pe podium

Distribuie

Echipa feminină de fotbal ASA Târgu-Mureș a obținut duminică victoria pe teren propriu cu scorul de 2-0 (1-0) în fața formației Real Craiova, într-un meci contând pentru etapa a XII-a a Superligii. Aflată pe locul 3 înaintea acestei etape, la 3 puncte de ocupanta locului secund, CFR Timișoara, mureșencele erau amenințate de echipa craioveană, care le urmau la un singur punct în clasament, deși roș-albastrele au un meci restanță. Pericolul principal nu a venit în schimb din partea doljencelor, ci de la faptul că lotul vicecampioanei a fost considerabil subțiat înaintea startului în retur. Antrenorul Seches Carol a avut la dispoziție pentru acest joc doar 11 jucătoare, unele dintre ele fiind debutante, trimise „forțat” în teren, pentru a putea alinia un „11”. Pe lângă câteva jucătoare care au părăsit echipa din cauza problemelor financiare, alter trei obișnuite titulare sunt accidentate, iar Alisia Roca era suspendată în urma eliminării din meciul de Cupa României. Cu toate acestea, mureșencele au dominat jocul, deși obișnuitul asediu la poarta adversă a fost mult mai temperat. Dacă oaspetele nu au reușit să pericliteze poarta, mureșencele au trimis câteva șuturi spre cea a oltencelor. Unul dintre acestea a adus deschiderea scorului, reușit de internaționala de junioare Alina Boroș.

Final greu, emoții în urma accidentărilor

Doljencele au ieșit de la vestiare convinse că pot obține mai mult în fața unei echipe cu multe rezerve, dar fără niciuna pe bancă pentru acest joc. Totuși, cele care au dominat repriza au fost tot mureșencele. Lipsa de experiență și calitățile fizice ale multora dintre componente au fost însă un alt obstacol. Echipa s-a bazat pe nucleul jucătoarelor mai experimentate, îndeosebi pe cvartetul alcătuit din internaționala Anamaria Gorea, Lucia Meleacă și surorile Alina și Mădălina Boroș, deși și acestea se află încă la vârsta junioratului. Mureșencele au fost mai prezente în preajma careului advers, au expediat multe șuturi spre poartă, dar majoritatea au fost prea slabe, respinse, sau au ocolit cadrul porții. Emoțiile le-au dat mai degrabă cele două accidentări spre finalul jocului, când au fost nevoite să joace în inferioritate. Din fericire însă, faultul care a dus la accidentarea Andradei Hosu a adus majorarea scorului, reușit de aceeași Alina Boroș, cu o execuție de manual, direct în vinclu. Până la final mureșencele au mai pierdut o jucătoare și au luptat doar pentru menținerea scorului.

Unsprezecele aliniat: Kinga Drăguș- Camelia Vîga, Orsolya Rus, Lucia Meleacă, Anamaria Gorea, Adorján Szidonia, Alina Boroș, Mădălian Boroș, Denisa Năznean, Balázs Csilla, Andrada Hosu.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.