Home / Politic / Atanasiu şi Voicu, dojeniţi de Orban

Atanasiu şi Voicu, dojeniţi de Orban

Liberalul Ludovic Orban, candidat la şefia Partidului Naţional Liberal, a criticat sâmbătă, 1 aprilie, vizita efectuată la Târgu-Mureş în urmă cu trei săptămâni de Teodor Atanasiu – prim-vicepreşedinte al PNL şi Mihai Voicu – vicepreşedinte PNL.

„Nu s-au comportat normal”

Ludovic Orban a precizat că Teodor Atanasiu şi Mihai Voicu ar fi trebuit să anunţe conducerea filialei PNL Mureş cu privire la vizita lor, în cadrul căreia au criticat întârzierea cu care sunt organizate alegerile interne de la nivelul PNL Mureş.

„Îmi cer scuze eu, în numele colegilor mei, că nu s-au comportat normal. Întotdeauna când te duci într-o organizaţie judeţeană nu poţi să nu iei legătura cu preşedintele organizaţiei, cu cei care conduc organizaţia respectivă. În al doilea rând, întârzierile în derularea procesului de alegeri în partid se datorează mai puţin conducerilor judeţene, cât conducerii centrale care a demarat foarte târziu procedura de alegeri. Procedura de alegeri trebuia demarată la începutul anului. Eu am solicitat încă din Biroul Politic din 3 ianuarie ca cel târziu până la sfârşitul lunii ianuarie Biroul Politic Naţional să demareze procedurile de alegeri, arătându-le că comprimarea calendarului care a fost făcută de fapt afectează şansele oamenilor de a fi aleşi, pentru că în mod normal trebuiau două luni pentru adunările generale, cel puţin o lună, dacă nu o lună jumate, pentru conferinţele judeţene. De ce? Pentru ca la nivel judeţean un om care candidează pentru o funcţie la nivel judeţean să poată să participe la cât mai multe adunări generale ale organizaţiilor locale”, a menţionat Ludovic Orban.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Soós Zoltán, primul discurs de primar al municipiului Târgu Mureș

Primarul ales al municipiului Târgu Mureș la scrutinul din 27 septembrie, Soós Zoltán, a depus …