Home / Invatamant / Elevii de la „Serafim Duicu” au grijă de mediul înconjurător

Elevii de la „Serafim Duicu” au grijă de mediul înconjurător

Distribuie

Elevii Şcolii Gimnaziale „Serafim Duicu” din Târgu-Mureș, alături de învățătoare, și-au manifestat respectul și dragostea față de natură și mediul înconjurător și s-au implicat într-o acțiune de ecologizare a curții școlii, după care au plantat flori și copăcei.
„Este cald, aşa că elevii clasei a 2-a B au ieșit să planteze flori. Ei au învățat din această acţiune ce înseamnă respectul și dragostea față de natură și mediul înconjurător, iar viitorul acestora depinde de acțiunile fiecăruia dintre noi.
Elevii şcolii au demonstrat că la această vârstă se însușesc cel mai bine deprinderile și atitudinile pozitive față de natură și se formează premisele conștiinței ecologice. Sub ochii lor florile vor crește zi de zi, înfrumuseţând curtea şcolii. Conștienți de necesitatea de a ocroti natura, copiii au fost antrenați într-o activitate practică de ecologizare a curții şcolii și de plantare de copăcei. Curtea şcolii s-a umplut de râsete vesele de copii, copăceii și-au găsit locuri noi în gropile săpate anticipat și sunt gata să le arate celor ce i-au sădit frumusețea frunzelor și florilor ce bucură privirile. Mulțumim doamnei învățătoare Pop Nicoleta şi clasei a 3-a B”, au transmis reprezentanții Școlii Gimnaziale „Serafim Duicu”.stire elevi


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dezbatere despre turism, la Biblioteca Județeană Mureș

Distribuie Sala documentară a Bibliotecii Județene Mureș a găzduit miercuri, 23 noiembrie, cu ocazia Zilelor …