Home / Slider / VIDEO: Fundaţia Alpha Transilvană, în pericol de faliment din cauza birocraţiei?!?

VIDEO: Fundaţia Alpha Transilvană, în pericol de faliment din cauza birocraţiei?!?

Distribuie

Preşedintele Fundaţiei Alpha Transilvană din Târgu-Mureş, dr. Alexandru Lupşa, a luat cuvântul joi, 30 martie, în debutul şedinţei Consiliului Local al municipiului Târgu-Mureş, prilej cu care a transmis un apel consilierilor locali pentru a vota proiectul de hotărâre privind prelungirea comodatului pentru terenul pe care ONG-ul respectiv îşi are sediul.

Potrivit dr. Alexandru Lupşa, termenul de comodat al terenului expiră la data de 29 iunie 2017, iar de aproape un an reprezentanţii ONG-ului de utilitate publică au demarat procedurile necesare prelungirii comodatului.

De asemenea, dr. Alexandru Lupşa a precizat că Fundaţia Alpha Transilvană motivează cererea de prelungire a comodatului şi datorită nevoii de menţinere a liniei de creditare contractate în 2012 (anul intrării ONG-ului în insolvenţă) pentru derularea activităţilor şi proiectelor din centre, iar în lipsa documentului privind situaţia terenului Fundaţia Alpha Transilvană este în pericol să piardă respectiva linie de creditare.

Proiectul de hotărâre vizând prelungirea comodatului pentru Fundaţia Alpha Transilvană nu a intrat însă pe ordinea de zi, deoarece pentru adoptarea acestuia era nevoie de votul a cel puţin două treimi din consilieri, iar la şedinţă au fost prezenţi doar 13 aleşi locali ca urmare a boicotului efectuat de fracţiunea UDMR din Consiliul Local, care a protestat astfel pentru situaţia de la Liceul Teologic Romano-Catolic.

 

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.