Școala Doru AutoActiv, facilități pentru tinerii șoferi Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1545 Vizualizări

Școala Doru AutoActiv, facilități pentru tinerii șoferi

Se apropie bacalaureatul, împlinești 18 ani și te-ai decis să urmezi școala de șoferi, să obții permisul de conducere și să începi să conduci cât mai repede. Școala de șoferi este unul din examenele importante ale vieții, iar șansele reușitei cresc odată cu o alegere bună în ceea ce privește brandul și colectivul experimentat ce-ți inspiră încredere.
Cu tradiție și experiență dobândită de-a lungul anilor, începând din anul 1997 la Tîrgu Mureș, și din 1998 cu o filială la Reghin, Școala de Șoferi Doru AutoActiv trece printr-un proces de rebrandare totală, punând bazele pe creșterea calității serviciilor, dezvoltarea unor pachete de oferte tot mai competitive care permit combinarea de categorii cu anumite facilități financiare, reconstrucția web site-ului, care va permite înscrieri, cursuri, plăți online și un forum de discuții, tot ce e necesar pentru a convinge clientul că va călca pragul unei firme de profesioniști.sigle adi
Ținând pasul cu tehnologia, administratorul școlii, Nechifor Constantin apelează la o serie de strategii de dezvoltare pentru a se menține în top, pregătind șoferi competenți, bine educați în ceea ce privește importanța condusului preventiv și siguranța în trafic. Mai mult decât atât, el însuși un instructor profesionist ce activează în branșă din anul 1992, a refuzat ideea de a sta la birou, și iese pe teren la lucru, predând cursuri, cot la cot cu colegii săi.
Cursantul poate opta pentru categoriile AM, A1, A2,A, B, BE, C, CE și D, cu un tarif fără costuri ascunse, școala deținând un poligon auto propriu și un cabinet psihologic unde se poate face examinarea psihologică. Activitatea școlii este în acord cu regulamentul de organizare și funcționare a școlilor de șoferi, iar programul de instruire este flexibil, adaptat la nevoile clientului.
Doru AutoActiv este cea mai mare școală din județ, atât din punct de vedere al personalului, 15 instructori și 2 profesori, cât și al mașinilor, disponibile pentru toate categoriile, în stare foarte bună. Maleabili, calmi, atenți, deschiși la discuții și înțelegători și care se știu face înțeleși, mulați după stilul și personalitatea fiecărui viitor șofer în parte, instructorii au un sistem de monitorizare a absolvenților și o relație continuă cu aceștia până la obținerea permisului de conducere.
Conducerea școlii investește în continuu în baza materială, în aparatură și pregătirea profesională a angajaților, cursanții având posibilitatea de a urma pregătirea teoretică la nivel de ultimă generație, pe calculator, de preferat în limba română, dar partea practică se predă, opțional, și în limba română și în limba maghiară. Pentru a se pregăti cu succes la examenul auto, cursantul trebuie să stăpânească cunoștințele teoretice legate de legislația rutieră actualizată, curs de mecanică și cunoașterea automobilului, de conduită preventivă și curs de prim-ajutor. În ceea ce privește pregătirea practică, există posibilitatea de efectuare a orelor de conducere suplimentare celor de bază.
Rata promovabilității este peste media națională, iar procentul de promovabilitate a unei școli este cea mai clară indicație a nivelului calității serviciilor oferite, pentru că este direct influențată de nivelul de experiență și profesionalismul colectivului de instructori auto. Potrivit celor adăugate de Nechifor Constantin, satisfacție mai mare nu este, decât aceea să vezi cum părinții își dau cu curaj cheile de la mașină tinerilor absolvenți la Doru AutoActiv.
Școala de șoferi Doru AutoActiv are sediul pe strada Călărașilor nr.22, lângă clădirea unde își desfășoară activitatea cele două servicii publice, de eliberare permise și pașapoarte Mureș, dar viitori clienți vor avea posibilitatea să afle în curând mai multe informații pe adresa www.doruauto.ro, sau pe pagina de facebook Școala de șoferi Doru AutoActiv sau la adresa de e mail scoaladoruauto@gmail.com.
Amalia VASILESCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE