Home / FC Municipal / Antrenori cu echipe în criză, dar mulțumiți

Antrenori cu echipe în criză, dar mulțumiți

Distribuie

Ionuț Chirilă: „Cred în continuare în șansa noastră”

Nu foarte dezamăgit pentru semieșecul din partida cu Pandurii Târgu-Jiu, antrenorul echipei de fotbal ASA Ionuț Chirilă și-a exprimat mulțumirea pentru felul în care au luptat elevii săi și consideră rezultatul de 0-0 unul echitabil. „A fost un meci greu, știam acest lucru. Am avut în față un adversar arțăgos, care luptă la fel ca și noi pentru evitarea retrogradării. Am început mai greu partida, dar după 10 minute am echlibrat jocul, ne-am așezat mai bine și ne-am creat câteva situații bune. Din păcate, Andre a avut un gest necugetat, pe care nu îl înțeleg, nu-i stă în caracter, după care am fost nevoiți să jucăm 50 de minute cu un om mai puțin. Cu toate acestea, superioritatea nu s-a văzut în joc, adversarul nu a avut nicio ocazie importantă, iar noi cu mai multă concentrare și șansă, puteam chiar câștiga partida. Sunt mulțumit cum au luptat băieții și de felul în care au fost ajutați cei mai tineri de către jucătorii experimentați. Rezulatul îl consider unul echitabil. Acum trebuie să ne concentrăm pe meciurile următoare, cred în continuare în șansa noastră și vom lupta până la capăt”, a declarat la finalul partidei Ionuț Chirilă.

stoicanFlavius Stoican, mulțumit de punctul obținut

Antrenorul echipei Pandurii Târgu-Jiu s-a declarat mulțumit pentru punctul obținut de echipa sa în întâlnirea cu ASA, invocând oboseala jucătorilor. „Am avut un meci dificil, în fața unui adversar cu mulți jucători experimentați. Poate reușeam mai mult, ținând cont și de faptul că am avut mai bine de o repriză superioritate numerică, dar s-a simțit o oarecare oboseală din partea jucătorilor. Este bine totuși că n-am pierdut, este bun și acest punct. Până la final mai sunt multe meciuri și situația este echilibrată, orice serie de două-trei victorii sau înfrângeri poate aduce schimbări majore în configurația clasamentului”, este de părere tehnicianul gorjenilor.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.