Home / Invatamant / Concurs de dans „Împreună pentru viitor”

Concurs de dans „Împreună pentru viitor”

Distribuie

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Mureș ne invită la o lecţie a solidarităţii şi voluntariatului, pe care ne-o vor oferi echipajele înscrise în concursul  „Împreună pentru viitor”.  „Echipajele sunt alcătuite din elevi cu cerinţe educaţionale speciale şi elevi voluntari. În spatele fiecărui dans se află multe ore de pregătire şi eforturi depuse de copiii, dar şi de profesorii îndrumători”, precizează psihologul Adriana Cerghedi.

Concursul Național de Dans „Împreună pentru viitor”, secțiunea dans tradițional și dans modern , etapa judeţeană din cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară – ediția 2017, este organizat de  Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Mureș (CJRAE) împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș organizează joi, 6 aprilie 2017,  ora 11.00, în Sala festivă  a Liceulul Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Târgu Mureș, str. Dr. Victor Babeș, nr. 11.

„Nota specifică a acestei competiţii este dată de faptul că fiecare echipă este formată – în mod egal – din elevi voluntari proveniţi din unităţi de învăţământ care derulează parteneriate în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC) şi elevi beneficiari, cu cerinţe educative speciale.

De asemenea, concursul este un regal de prietenie, de curaj, o lecţie de viaţă, întrucât oferă oportunităţi şi şanse egale tuturor copiilor: beneficiarii direcţi fiind copii cu dizabilităţi, copii cu dificultăţi de învăţare şi adaptare şcolară şi socială, copiii, tinerii şi adulţii din categorii vulnerabile – iar ca beneficiari indirecţi, voluntarii, comunitatea, societatea”, adaugă psiholog Adriana Cerghedi, organizator eveniment SNAC, într-un comunicat de presă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dezbatere despre turism, la Biblioteca Județeană Mureș

Distribuie Sala documentară a Bibliotecii Județene Mureș a găzduit miercuri, 23 noiembrie, cu ocazia Zilelor …