Home / Administratie / Proiect de prelungire a străzii Burebista

Proiect de prelungire a străzii Burebista

Distribuie

Bugetul local al municipiului Târgu-Mureş, adoptat joi, 30 martie, conţine şi o alocare de 2.620.000 lei pentru prelungirea străzii Burebista, din care 20.000 lei vor fi utilizaţi pentru servicii de asistenţă tehnică.

„Ne gândim la o prelungire pe partea stângă cum cobori Podul Mureş, unde e sensul giratoriu, şi dacă se merge pe strada care vine dinspre Burebista, prima la stânga ar trebui să fie la blocurile Primăriei, va fi încă o stradă care să lege Sâncraiul de Mureş de cartierul Unirii”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureş.

„Scopul proiectului este decongestionarea traficului. Acum toată lumea care vrea să meargă în Sâncraiul de Mureş intră pe la Podul Mureş, iar după finalizarea proiectului drumul spre Sâncraiul de Mureş va fi mult mai scurt, datorită noului drum. Deocamdată, pe drumul respectiv, unde sunt nişte terenuri arate, se merge doar cu căruţa. În al doilea rând, circulaţia pe Podul Mureş nu va mai fi atât de încărcată la orele de vârf, respectiv între orele 7.40 – 8.00 şi la orele aglomerate de după-masă. O mare parte din maşini se vor distribui către Sâncraiul de Mureş şi combinat, fără să mai intre în sensul giratoriu”, a mai spus Claudiu Maior.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Raportul rectorului UMFST. Leonard Azamfirei: „Dorința de a avea plata cu ora, să nu fie mai mare decât dorința de a avea oameni tineri”

Distribuie Prezentarea Raportului anual al Rectorului UMFST G.E. Palade Târgu Mureș a avut loc joi, …

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.