Campanie pe tema siguranţei online, la Gimnaziul „Mihai Viteazul” Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 136 Vizualizări

Campanie pe tema siguranţei online, la Gimnaziul „Mihai Viteazul”

Marţi, 3 aprilie, s-au desfăşurat diverse activităţi în cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalităţii, cu scopul de a promova utilizarea internetului într-un mod sigur, mai ales de către copii şi adolescenţi.

Poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au abordat acest subiect important şi cu elevii Gimnaziului „Mihai Viteazul” din municipiul Târgu-Mureş. Elevii au primit informaţii referitoare la utilizarea în siguranţă a spaţiului online.

Discuţiile au fost completate de clipuri video care să îmbogăţească informaţiile. Concret, suntem invitaţi să răspundem cu toţii la câteva întrebări. În viaţa de fiecare zi, spui numele tău oricui pe stradă, unei persoane necunoscute? dacă cineva necunoscut te abordează, stai de vorbă cu el? îi spui cum te cheamă, la ce şcoală mergi, unde stai, ce îţi place să faci? îţi place să se uite oricine la toate fotografiile tale? ţi-ar plăcea ca un străin să ia acasă unele din fotografiile tale? laşi uşa casei deschisă pentru oricine?

NU FACEM ASTA ÎN LUMEA REALĂ! DE CE NE COMPORTĂM DIFERIT ÎN SPAŢIUL ONLINE? Să ne gândim mai bine la acţiunile noastre pe internet, la socializare, la „deschiderea” noastră prea mare spre o lume necunoscută. Să folosim avantajele lumii online, ale socializării online, învăţând să rămânem în siguranţă!

„Săptămâna Prevenirii Criminalităţii” este o acţiune al cărei scop este sublinierea importanţei activităţii preventive a Poliţiei şi totodată a parteneriatului cu alte autorităţi/instituţii/ONG-uri.

(Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE