Deputatul Florin Buicu, mesaj de Ziua Mondială a Sănătăţii. “În viziunea PSD, sănătatea este o prioritate asumată, nu numai declarată” Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 174 Vizualizări

Deputatul Florin Buicu, mesaj de Ziua Mondială a Sănătăţii. “În viziunea PSD, sănătatea este o prioritate asumată, nu numai declarată”

Deputatul social-democrat Florin Buicu, președintele Comisiei pentru sănătate și familie, a susținut marţi, 4 aprilie, în şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, o declarație politică având ca temă Ziua Mondială a Sănătății, sărbătorită în fiecare an pe data de 7 aprilie.
”În fiecare an, Organizația Mondială a Sănătății selectează ca temă pentru 7 Aprilie – Ziua Mondială a Sănătății, un domeniu prioritar de interes global de sănătate publică. Tema din acest an este consacrată problematicii depresiei. Totodată, stigmatizarea reprezintă o componentă importantă a depresiei, dar și a celorlalte boli psihice. Măsurile prevăzute în Programul de Guvernare, aprobat de Parlamentul României, prin care comisiile de specialitate ale Casei Naționale de Asigurări de Sănătate au fost eliminate, au rolul de a crește accesul la terapii al pacienților români în țara noastră. Măsurile de creștere a salariilor în sănătate, promovate de Partidul Social Democrat, determină deja reîntoarcerea specialiștilor în România. În viziunea PSD, sănătatea este o prioritate asumată, nu numai declarată. Prin toate măsurile prevăzute în Programul de Guvernare implementate deja sau în curs de implementare, pacienții sunt poziționați în centrul sistemului de sănătate”, a precizat deputatul PSD Florin Buicu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE