Home / Administratie / Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, anunţ important despre Aeroportul “Transilvania”

Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, anunţ important despre Aeroportul “Transilvania”

Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Peter Ferenc, a făcut vineri, 7 aprilie, pe pagina sa de Facebook, un anunţ despre Comisia desemnată să analizeze situaţia de la Aeroportul Internaţional “Transilvania” Târgu-Mureş.

“Încă de la preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean Mureș am fost conștient de importanța Aeroportului “Transilvania”, dar și de numeroasele probleme legate de managementul acestei Regii. Activitatea mea și cea a echipei pe care o coordonez s-a concentrat pe realizarea demersurilor necesare pentru rezolvarea acestei situații critice. Este ușor acum, din exterior, să arăți cu degetul, fără a avea la îndemână toate informațiile și documentele necesare. Atacurile publice lansate doar pentru dobândirea de capital politic, diseminarea unor informații ciuntite, mai ales din partea unor persoane care în trecut au fost alături de forțele politice care au condus județul, sunt de neînțeles și nu pot duce la o rezolvare pozitivă a situației. În acest moment Comisia desemnată să analizeze situația de la Aeroportul “Transilvania” și-a încheiat raportul și am solicitat juriștilor din aparatul de specialitate să analizeze acest document pentru a vedea exact care sunt pârghiile legale pe care Consiliul Județean le are la dispoziție. Este foarte important să înțeleagă toată lumea că nu ne putem permite să aruncăm în piață informații neverificate temeinic și declarații nefundamentate juridic. Pe aeastă cale fac un apel către toate persoanele publice de bună credință din județul Mureș, indiferent de culoarea politică sau funcția publică ocupată, să vină în sprijinul Consiliului Județean și al Aeroportului “Transilvania” pentru rezolvarea problemelor”, a transmis Peter Ferenc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Zeci de pacienți asimptomatici COVID-19, externați!

Până astăzi, 11 iulie, în județul Mureș au fost confirmate 808 de cazuri (cu 4 …