Home / Sanatate / Să vorbim despre depresie! Îndemnul de Ziua Mondială a Sănătății 2017

Să vorbim despre depresie! Îndemnul de Ziua Mondială a Sănătății 2017

După cum mulți dintre dumneavoastră știu, Ziua Mondială a Sănătății este marcată anual în data de 7 aprilie, pentru a celebra înființarea Organizației Mondiale a Sănătății și a atrage atenția asupra unor probleme stringente, care afectează sănătatea globală.

„Depression: let’s talk” sau “Să vorbim despre depresie” este deviza campaniei de informare și conștientizare din 2017, o campanie menită să sublinieze faptul că, din anul 2005 și până în 2015, prevalența depresiei în lume a crescut cu 18,4%.

Prin activitatea sa, Spitalul Clinic Județean Mureș are un contact direct cu pacienții afectați de depresie și facem demersuri, în fiecare zi, pentru a îmbunătăți tratamentul pentru cei care suferă de afecțiuni psihice.

Ziua Mondială a Sănătății este și un prilej de analiză a întregului sistem medical din România. Pacienții așteaptă o îmbunătățire constantă a serviciilor oferite, a modului în care sunt tratați în spitale și a infrastructurii. Este nevoie de o muncă susținută pentru ca toate condițiile din unitățile sanitare să aibă calitate de nivel european, adaptată erei în care trăim.

Le transmit felicitări tuturor celor care își desfășoară activitatea în domeniul medical și care pun pe primul plan sănătatea pacienților. În același timp, trebuie să conștientizăm, cu toții, că drumul pe care l-am ales ne responsabilizează față de fiecare om care trece pragul unui spital și care așteaptă de la noi condiții optime de tratament și, mai ales, compasiune.
Dr. Dan Ștefan Sîmpălean,
manager Spitalul Clinic Județean Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Andrei și Tudor, gemenii de 10 de la Școala Gimnazială ”Dacia”

Cotidianul Zi de Zi vă invită să îi cunoașteți pe Andrei și Tudor Munteanu, doi …

Admitere 2020 UMFST

Citeste Zi de Zi Online

Oferta Educațională

 

 

 

Print

Bani Europeni


Stiri dupa Calendar

Publicitate Online

Transilvania Business

ARHIVE