Share

Home / Business / Adunare a acţionarilor, la Drill Invest
SANYO DIGITAL CAMERA

Adunare a acţionarilor, la Drill Invest

Administratorul Drill Invest SA convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societăţii pentru data de 2 mai 2017, ora 11.00, la sediul social al societăţii din Târgu-Mureş, strada Gloriei nr. 14/3. Potrivit convocatorului, Adunarea are următoarea ordine de zi: prezentarea raportului administratorului privind exerciţiul financiar 2016, Aprobarea situaţiilor financiare anuale la 31 decembrie 2016 şi Descărcarea de gestiune a administratorului pentru exerciţiul financiar 2016. În cazul în care la prima convocare nu vor fi îndeplinite cerinţele legale privind validitatea deliberărilor, şedinţa se reprogramează pentru data de 5 mai 2017, la aceeaşi oră, în aceeaşi locaţie şi cu aceeaşi ordine de zi.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Studenții UMFST, mai aproape de angajatori prin platforma „University to Business” proaspăt lansată la „Față în față cu angajatorii”

Peste 300 de studenți la Inginerie, Informatică, Economie și Drept și peste 30 de companii …

Share
Share